Kacper Skrzypek Posted January 16 Share Posted January 16 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 12 (nazwa kodowa: cupid). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_XM12_V14.0.4.0.TLCCNXM_v14-13.zip/download Przejście z ROM-u fastboot na ROM recovery: https://miuipolska.pl/jak-przejsc-z-rom-u-xiaomi-eu-fastboot-na-xiaomi-eu-recovery/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzeszpole Posted January 22 Share Posted January 22 Chciałem zainstalować ten rom, ale coś porobiłem w twrp i uwaliło mi partycję data, jaki ona powinna mieć system plików ext4 czy f2fs? @Kacper Skrzypek podpowiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 22 Author Share Posted January 22 F2FS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orzeszpole Posted January 22 Share Posted January 22 ok, dziękuję, poszło. Wstępnie wszystko działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarox12 Posted May 11 Share Posted May 11 Pytanie do tego softu - czy da się na nim zainstalować leica Camera apk? Czy płatności nfc będą działać (telefon fabrycznie w wersji global)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 11 Author Share Posted May 11 2 godziny temu, jarox12 napisał(a): czy da się na nim zainstalować leica Camera apk? Nie. Nawet gdyby Ci się udało, to i tak nie będzie działać, bo configi w niej są tylko dla urządzeń, dla których została zbudowana — już nie ma jednej aplikacji na wszystko. 2 godziny temu, jarox12 napisał(a): Czy płatności nfc będą działać (telefon fabrycznie w wersji global)? Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts