Edek Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Może ktoś wpadł na pomysl, jak skopiowac parę kont google ze starego urządzenia na miui 12 na nowe urządzenie z miui13. Oczywiście da się to zrobić, resetując nowe urządzenie do stanu fabrycznego, tak by po uruchomieniu wyskoczył kreator google i tam może przenieść dane ze starego. Ale co w przypadku gdy mam już poinstalowane i pokofigurowane apki, a wlaśnie potrzebuję przenieść jeszcze konta bo zapomniałem to zrobić na wstępie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Nie bardzo rozumiem: W ustawienia>konta i synchronizacja możesz dodać konta google i inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 1 Author Share Posted January 1 @Bar.Tek tak, ale mam 8 kont, przeklepywać szkoda mi czasu - jestem leniwy można je automatycznie przenieść przy pierwszym uruchomieniu i kopiowaniu przez kreatora/asystenta przy pierwszym uruchomieniu. Ale jak to zrobić jak już android się odpali asystent/konfigurator pierwszego uruchomienia zakończy prace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 1 Share Posted January 1 Ale jak Ty chcesz przenieść konta bez wprowadzenia nazwy konta i hasła? Samo się nie zrobi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 2 Author Share Posted January 2 @Netoper proszę, przeczytaj jeszcze raz pierwszy post. Tak - właśnie samo się robi przy pierwszym uruchomieniu nowego urządzenia i kopiowaniu danych ze starego urządzenia z udziałem kreatora pierwszego uruchomienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted January 2 Share Posted January 2 To po co drążysz temat? Czy teraz czy wcześniej to jak sobie wyobrażasz przeniesienie jakichkolwiek kont bez zalogowania się do nich? Szklana kula ma wiedzieć skąd i co przenieść? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 2 Share Posted January 2 No ale przy pierwszej konfiguracji też musisz ręcznie wprowadzić te 8 kont które chcesz przypisać, przecież system nie wywróży jakie konta do Ciebie należą.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts