Jump to content

przejście na xiaomi redmi note 11 pro 5g

damiano1992

Recommended Posts

Witam,pytanie mam odnośnie posiadaczy xiaomi redmi note 11pro 5g  ,czy warto z xiaomi redmi note 9pro snapdragon przejść na ten 11pro 5g? posiadam od półtora roku ten 9pro i własnie nie wiem czy warto i czy sie opłaca zrobić sobie taki prezent na świeta,co powiecie,lub doradzicie?? pozdrawiam...

• 2 months later...
  • 1 year later...

Mario80, a które softy są z nagrywaniem rozmów? 

damiano1992, i co? Przeszedłeś na RN11 Pro 5G? Ja rozważam zakup, ale przeszedłbym z Mi 8 Lite. Więc też nie wiem, czy warto.

Edited by Robinson

RN11 pro 5g dziala całkiem nieźle. Żona ma od pewnego czasu. Może minimalnie gorszy od Xiaomi 11 lite 5G ne którego używam., ale różnica niewielka.

Mówisz o RN11 Pro 5G? Pytam, bo w podpisie masz m.in. RN12 Pro 5G. 

A zdjęcia czy filmiki w miarę OK? Na czym polega przewaga X11LiteNE nad tym RN11Pro5G? Jeszcze nie wybrałem telefonu i wcale nie musi to być RN.

@Robinson fakt, pomyliłem się. Żona miała 11pro5g ale odszedł po dwóch latach w niebyt. Niestety tu różnica w działaniu w porównaniu do 12pro5g, czy Xiaomi 11 lite5g ne była zauważalna na niekorzyść. Chyba  obecnie zakup 11pro5g nie ma sensu. Chociażby z powodu raczej krótkiego wsparcia.

Edited by FromWP

• 1 month later...
W dniu 3.04.2024 o 10:40, Robinson napisał(a):

Mario80, a które softy są z nagrywaniem rozmów?

Np..indyjski czy jakos tak.

Ale chyba na nim nie dzialaja mi mmsy, bo zadne zalecane ustawienia nie dzialaja

17 godzin temu, Master napisał(a):

globale na regiony Indonezja oznaczenie w kodzie ID i Tajwan TW mają nagrywanie ... indyjski to nic mi nie wiadomo na ten temat ... i romach można troszku tu poczytać ...

https://xiaomiui.net/all-information-about-miui-rom-variants-regions-4611/

Tak, indonezyjski soft mam.

Jeszcze aktualizacji do andka 14 nie miałem, a cos czytałem ze poco f3 mial dostać.

Posted (edited)

z NFC to problem może być na romie indyjskim ... na pozostałych powinno działać bezproblemowo ... a co do aktualizacji to różne regiony dostają w różnym czasie ... jeśli ma być update to będzie prędzej czy później ... można np. zainstalować taką apke jak w załączeniu i sprawdzić co tam pokaże ...

Screenshot_2024-05-04-11-26-48-291_com.miui.gallery.jpg

Edited by Master

Posted (edited)
23 godziny temu, Master napisał(a):

z NFC to problem może być na romie indyjskim ... na pozostałych powinno działać bezproblemowo ... a co do aktualizacji to różne regiony dostają w różnym czasie ... jeśli ma być update to będzie prędzej czy później ... można np. zainstalować taką apke jak w załączeniu i sprawdzić co tam pokaże ...

Screenshot_2024-05-04-11-26-48-291_com.miui.gallery.jpg

Nfc dzialalo jeszcze z 3m temu. Pozniej nie mogłem dokonać płatności w sklepie ale tematu nie zgłębiałem co było przyczyną,.wiec nie wiem czy dziala.

A tej apki nie widze w sklepie play. Sa inne, ale nie ta.

Edited by Mario80

Właśnie byłem w sklepie i chciałem zapłacić zbliżeniowo. Wyskoczył komunikat o zabezpieczeniach.... A rano jeszcze działał