oskiki12 Posted December 6, 2022 Share Posted December 6, 2022 (edited) Witam, mam pewien problem dzisiaj spróbowałem zrzucić zdj z telefonu na kartę sd. Niby mi się to udało lecz zdjęcia są w innej kolejności np: zdjęcie które wykonałem pół roku temu wyświetla się jakbym zrobił je dzisiaj. Czy ktoś mógłby mi z tym proszę pomóc? Warto jeszcze wspomnieć że po przeniesieniu zdjęć spowrotem z karty na pamięć telefonu nic się nie zmienia i zdjęcia ciągle są pomieszane Edited December 6, 2022 by oskiki12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocny4N Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Gdzie to sprawdzasz w menadżer plików czy w galerii ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Spróbuj poeksperymentować z różnymi metodami sortowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskiki12 Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 5 godzin temu, jankoo napisał: Spróbuj poeksperymentować z różnymi metodami sortowania nic nie działa, z tego co zauważyłem to chyba nadpisały się daty zdjęć, jak wiesz jak to naprawić to powiec proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 11 minut temu, oskiki12 napisał(a): wiesz jak to naprawić to powiec Kiedyś miałem taki problem i korzystałem z jakiegoś programu, który zamienial daty utworzenia czy modyfikacji w exifie. Nie pamiętam jaki to był program. Coś mi się kojarzy, że robiłem to na kompie. Może ktoś inny podpowie? Na przyszłość: ja przenoszę zawsze między folderami w galerii (nie w żadnym managerze plików) i tam w ustawieniach mam włączoną opcję "zachowaj datę utworzenia przy operacjach na plikach" czy jakoś tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Sortuj po nazwie, a nie po dacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts