Bobbik1 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Wersja global, zarówno przez wbudowaną apke, jak i przez Pulse, czy Messengera, losowo nie docierają smsy. Co ciekawe, raz wyświetliło się powiadomienie o otrzymaniu wiadomości na smartwatchu, ale na telefonie tej wiadomości nie szło znaleźć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 A nie masz sporej ilości już odebranych smsów?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbik1 Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Pewnie tak. A to jakiś problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Może być to problemem.Zrób sobie kopię tych smsów co masz apką- sms backup and restore, po tym wyczyść smsy, wyczyść pamięć i dane apki wiadomości i zobacz czy się poprawi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoko Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 U mbie też losowanie dochodzą smsy. Pisałem do swojej sieci z jakich numerów i o której godzinie był sms odpisali ze te smsy doszły do mnie ale na telefonie ich nie ma więc to wina telefonu. Po tej ostatniej aktualizacji tak się dzieje, nie wiem jak wrócic do poprzedniej. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts