pmdalecki Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Wg specyfikacji oba modele mają te same aparaty (lub proszę wyprowadźcie mnie z błędu) jednak przedni aparat w 11T który używa żona, robi widocznie gorsze zdjęcia niż 11T Pro który ja używam. Czy to jakaś wada fabryczna 11T tego konkretnego egz czy tak właśnie jest? Załączam zdjęcia wykonane z tego samego miejsca w tych samych warunkach ośw (celowo słabe oświetlenie), ustawienia domyślne aparatu w obu przypadkach. 11T większa "ziarnistość" i wyblakłe również przy lepszych warunkach oświetlenia. Aparaty czyste, bez szkiełek ochronnych, w 11T MIUI 13.0.8 a w 11TPro 13.0.14. Jaka jest Wasza opinia? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Zgłoś reklamacje jeżeli twierdzisz, że jest coś nie tak. Opinia na forum to tylko opinia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmdalecki Posted November 9, 2022 Author Share Posted November 9, 2022 dzięki acocieto za odpowiedź, nie mniej i nadal, w necie tryljardy testów wykonywane przez osoby mniej lub bardziej sponsorowane - nie wnikam, jednak nigdzie w tych testach, które obejrzałem, takich wniosków o różnicach między tymi modelami - to nie było, stąd pytanie do Was tu na grupie (sorki za własny wizerunek, który jest brzydki i bardziej brzydki w zależności od modelu 11) - czy taka jest faktyczna różnica w jakości zdjęć aparatu przedniego pomiędzy 11T/11t pro czy jednak cos nie bangla ze sprzętem ? myślę, że każda opinia nt jakości sprzętu marki której produkty używamy codziennie jest cenna dla wszystkich, bo gdzie indziej szukać wymiany doświadczeń jak nie na dedykowanym forum :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aromat Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Wg specyfikacji oba modele mają te same aparaty (lub proszę wyprowadźcie mnie z błędu) jednak przedni aparat w 11T który używa żona, robi widocznie gorsze zdjęcia niż 11T Pro który ja używam. Czy to jakaś wada fabryczna 11T tego konkretnego egz czy tak właśnie jest? Załączam zdjęcia wykonane z tego samego miejsca w tych samych warunkach ośw (celowo słabe oświetlenie), ustawienia domyślne aparatu w obu przypadkach. 11T większa "ziarnistość" i wyblakłe również przy lepszych warunkach oświetlenia. Aparaty czyste, bez szkiełek ochronnych, w 11T MIUI 13.0.8 a w 11TPro 13.0.14. Jaka jest Wasza opinia?Mając prawie rok 11T i teraz 11T Pro... Dziś stwierdziłem to samo. Przedni aparat w pro robi o wiele lepsze zdjęcia. Nie wiem jak specyfikacje tylnich ale tu tez wersja PRo robi zauważalnie lepsze zdjęcia. Co do przodu to myślę że to kwestia oprogramowania skoro maja klamoty te aame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts