miki_ Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Po podłączeniu telefonu do komputera za pomocą USB - telefon co sekundę się łączy i rozłącza. Nie da się nawet kliknać na ekranie telefonu aby wybrac jedną z 3 opcji: ładowanie, transfer plików czy przesyłanie zdjęć. Na telefonie te opcje tak szybko migają, że nic nie da się kliknać. Komputer z kolei ciągle wydaje dźwięk jakby ciągle podłączał nowe urządzenie i je rozłączał. Mam 2 telefony MI 11 lite 5G NE: jeden ma MIUI Polska a drugi z MIUI Global(świeżo przywieziony ze sklepu). Z obiema jest ten sam problem. Windows 11, procesor AMD Ryzen. Wydaje mi się, że problem pojawił się po aktualizacji do Windowsa 11. Wcześniej nie było takiego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
si3wc4 Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 1. Spróbuj na innym gnieździe USB w komputerze. Najlepiej bezpośrednio do płyty a nie na panelu przednim obudowy.2. Spróbuj inny, pewny kabel.3. Jeśli myślisz, że to wina aktualizacji to spróbuj użyć przywracania systemu do stanu sprzed aktualizacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki_ Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 W dniu 27.10.2022 o 17:06, si3wc4 napisał(a): 1. Spróbuj na innym gnieździe USB w komputerze. Najlepiej bezpośrednio do płyty a nie na panelu przednim obudowy. 2. Spróbuj inny, pewny kabel. 3. Jeśli myślisz, że to wina aktualizacji to spróbuj użyć przywracania systemu do stanu sprzed aktualizacji. Pomogło rozwiązanie 1. Podłączyłem tym samym kablem z tyłu obudowy komputera (czyli bezpośrednio do płyty głównej) i działa. Dzięki za sugestię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts