Jump to content

Xiaomi 12 - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.41.0.SLCCNXM - Android 12

Recommended Posts

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 12 (nazwa kodowa: cupid).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_XM12_V13.0.41.0.SLCCNXM_v13-12.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 2 weeks later...

Cześć panowie. Może mi ktoś pomoże w sprawie menadżera plików PLIKI MIUI (wbudowanego). Wybieram pliki i chce je udostępnić w innym programie (np. bluemail, gmail, Whatsapp) lecz niestety nie nie otwiera żadnego i nic się nie dzieje. Uprawnienia do plików nadane, autostart dla innych programów zezwolony. Załączam nagrany ekran.

https://photos.app.goo.gl/Cm4ZY8rBJbm6BkRB6

Co jeszcze powinienem włączyć? Dzięki za pomoc

Screenshot_2022-10-26-23-03-37-804_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2022-10-26-23-03-32-122_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2022-10-26-23-03-29-308_com.miui.securitycenter.jpg

• 4 weeks later...

Witam, chciałem zaktualizować softa do najnowszej wersji więc pobrałem najnowsze recovery. Wklepałem odpowiednie komendy i przy komendzie “fastboot boot twrp.img“ wywaliło mi: Failed to load/authenticate boot image: Bad Buffer Size') fastboot: error: Command failed". Teraz telefon jest całyt czas w trybie fastboot i nie mogę nic zrobić. Da się go jakoś uratować ?

5 godzin temu, zioomek65 napisał(a):

Witam, chciałem zaktualizować softa do najnowszej wersji więc pobrałem najnowsze recovery. Wklepałem odpowiednie komendy i przy komendzie “fastboot boot twrp.img“ wywaliło mi: Failed to load/authenticate boot image: Bad Buffer Size') fastboot: error: Command failed". Teraz telefon jest całyt czas w trybie fastboot i nie mogę nic zrobić. Da się go jakoś uratować ?

Prawdopodobnie ściągnąłeś obraz, który się wgrywa, a nie bootuje.

fastboot flash recovery_ab twrp.img

fastboot reboot recovery

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...