Jump to content

Zmiana domyślnej aplikacji youtube

Materius1994

Recommended Posts

Dzień dobry, 

Chcę zmienić domyślną aplikację Youtube na Vanced, tak w sytuacji gdy otwieram film z zewnętrznego linku, np Twitter lub Chrome, bądź film z wyszukiwarki Google to chcę aby otwierały się one w YT Vanced. Próbowałem już zmieniać domyślną aplikację do otwierania linków w ustawieniach, lecz nie pomogło. Szukałem rozwiązania w sieci i nic. Ma ktoś pomyśl jak to zmienić? Telefon Poco x3 pro, miui 13. 0.1 global stable, android 12.

Wyłącz yt w ustawieniach. Jeśli ta opcja jest u ciebie niedostępna to z google Play pobierz uruchamia z aktywności , następnie znajdź w nim ustawienia i w tych zjedz praktycznie na sam dół i wybierz to co na screenie0396d2d9e83953bb8aa45665ce10ff7f.jpg

Wysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka

10 godzin temu, uremytoy napisał(a):

Wyłącz yt w ustawieniach. Jeśli ta opcja jest u ciebie niedostępna to z google Play pobierz uruchamia z aktywności , następnie znajdź w nim ustawienia i w tych zjedz praktycznie na sam dół i wybierz to co na screenie

Dzięki! Teraz powiedz mi proszę jak ustawić vanced jako główny odtwarzacz linków yt, bo w ustawieniach mam to ustawione, a wszystko otwiera się najwyżej w chrome 

IMG_20221017_090539.jpg

Z tym to ci niestety nie pomogę ja sam otwieram najpierw w Firefoxie a potem daje otwórz w aplikacji. Ewentualnie w niektórych aplikacjach może jest właśnie taką opcja jak otwórz w aplikacji

7f491ff2c3b628ada914486c0a86ca13.jpg