Materius1994 Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Dzień dobry, Chcę zmienić domyślną aplikację Youtube na Vanced, tak w sytuacji gdy otwieram film z zewnętrznego linku, np Twitter lub Chrome, bądź film z wyszukiwarki Google to chcę aby otwierały się one w YT Vanced. Próbowałem już zmieniać domyślną aplikację do otwierania linków w ustawieniach, lecz nie pomogło. Szukałem rozwiązania w sieci i nic. Ma ktoś pomyśl jak to zmienić? Telefon Poco x3 pro, miui 13. 0.1 global stable, android 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemed Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Odinstaluj aplikację YouTube a zostaw Vanced.Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 W dniu 12.10.2022 o 13:03, nemed napisał(a): Odinstaluj aplikację YouTube a zostaw Vanced. Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka Jak to zrobić bez roota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Wyłącz yt w ustawieniach. Jeśli ta opcja jest u ciebie niedostępna to z google Play pobierz uruchamia z aktywności , następnie znajdź w nim ustawienia i w tych zjedz praktycznie na sam dół i wybierz to co na screenieWysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Materius1994 Posted October 17, 2022 Author Share Posted October 17, 2022 10 godzin temu, uremytoy napisał(a): Wyłącz yt w ustawieniach. Jeśli ta opcja jest u ciebie niedostępna to z google Play pobierz uruchamia z aktywności , następnie znajdź w nim ustawienia i w tych zjedz praktycznie na sam dół i wybierz to co na screenie Wysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka Dzięki! Teraz powiedz mi proszę jak ustawić vanced jako główny odtwarzacz linków yt, bo w ustawieniach mam to ustawione, a wszystko otwiera się najwyżej w chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Z tym to ci niestety nie pomogę ja sam otwieram najpierw w Firefoxie a potem daje otwórz w aplikacji. Ewentualnie w niektórych aplikacjach może jest właśnie taką opcja jak otwórz w aplikacji Wysłane z mojego M2012K11G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts