Kuba162636 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Witam, dziś próbowałem wyłączyć ponownie telefon lecz włączyło się Maine menu , przed tym w telefonie przestał działać przycisk (vol-),da się z tym coś zrobić ?? Edited August 31, 2022 by Kuba162636 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Opukać z czuciem do około przycisk, może odpuści jak się zatarł. Chyba że to wewnętrzne zwarcie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba162636 Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 (edited) Przycisk normalnie klika lecz telefon nie reaguje, telefon włączył się w trybie awaryjnym ale bardzo wolno chodzi nw czy to ma znaczenie ale pomyliłem się nie działa przycisk (vol+) Edited September 1, 2022 by Kuba162636 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 To, że nie działa vol+, mogło mieć wpływ na to, że uruchomiło się Mi-Recovery (może po prostu wywołuje zwarcie, kombinacja vol+ i power uruchamia właśnie recovery). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba162636 Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 (edited) Zwarcie mogło by spowodować spowolnienie działania telefonu czy po prostu tryb awaryjny poniekąd tak działa? Bo telefon też paręnaście razy w trybie main menu gasł i ponownie włączył się do ekranu main menu Edited September 1, 2022 by Kuba162636 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba162636 Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 I też się przez te spowolnienie zastanawiam czy po prostu być może nie jest to wirus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts