Jump to content

Aktualizacja do MIUI 13.0.7

GLwolf

Recommended Posts

Trza było od razu pisać że rom brandowany. Jeszcze jedno co można zrobić to zezwolić na aktualizację przez dane komórkowe, jak i tu nie pójdzie to na 99% jest to problem ze zwalonym oprogramowaniem Orange.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

• 2 months later...

Ty masz brandowany soft od Orange, więc jeśli chcesz OTA to przyjmij pozycję lotosu, wejdź w trans i czekaj, może do końca roku puszczą. Ewentualnie kliknij w link który Kacper podrzucił i ręcznie zaktualizuj.

Albo odblokuj BL i wygraj sobie XiaomiEu czy któregoś globala. To będzie najlepsze rozwiązanie.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
8 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał:

W OTA MIUI. To najnowsza wydana (ale nie najnowsza zbudowana, niedługo pewnie puszczą V13.0.2.0.SKCEUOR).

Sam w domowych warunkach jestem w stanie zmienić rom na nie brandowany przez Orange? Może wtedy będzie bez problemu z aktualizacją no i będę mógł wgrać coś najnowszego.

Dnia 26.01.2023 o 22:41, Kacper Skrzypek napisał:

W OTA MIUI. To najnowsza wydana (ale nie najnowsza zbudowana, niedługo pewnie puszczą V13.0.2.0.SKCEUOR).

Dzięki. Zaktualizowałem go do wersji 13.0.1. Najciekawsze jest to, że pojawiała mi się przed aktualizacją informacja, że jest dostępna wersja 13.0.2.

Po aktualizacji do 13.0.1 co ciekawe pobrał aktualizacje do 13.0.2 za pomocą danych komórkowych. Nie krzyczał o wifi. 

• Like 1