Kacper Skrzypek Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Mi 10 (nazwa kodowa: umi). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_MI10_V13.0.7.0.SJBCNXM_v13-12.zip/download Jak przejść z wersji Fastboot na wersję Recovery: https://miuipolska.pl/jak-przejsc-z-rom-u-xiaomi-eu-fastboot-na-xiaomi-eu-recovery/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolver Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Coś link nie bangla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 26, 2022 Author Share Posted August 26, 2022 Już jest OK, nie usunąłem dopisku fastboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
certino Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Portfel działa czy trzeba coś kombinować ? Jakieś problemy są ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolver Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Działa. Wszystko jest ok. Jedyną zmianę jaką zauważyłem to mając zainstalowane go YouTube i YouTube Vanced linki z przeglądarki zawsze są otwierane w oryginalnej aplikacji mimo prawidłowych ustawień. Pomaga tylko usunięcie oryginalnej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 17 godzin temu, wolver napisał: Działa. Wszystko jest ok. Jedyną zmianę jaką zauważyłem to mając zainstalowane go YouTube i YouTube Vanced linki z przeglądarki zawsze są otwierane w oryginalnej aplikacji mimo prawidłowych ustawień. Pomaga tylko usunięcie oryginalnej aplikacji. a vanced jeszcze działa ? Mi ciągle pokazuje, że jestem offline. Wczoraj wrzuciłem recovery i faktycznie działa deszyfryzacja. Niestety, aktualizacje z poziomu telefonu generują linka i staje. Raz zastartował i wykrzaczył się. Pobrałem softa na kompa (szacun za mega transfer rodem z przełomu XX wieku) i dzisiaj może wjedzie na testy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 38 minut temu, witek_77 napisał: szacun za mega transfer rodem z przełomu XX wieku Niestety, na serwery SourceForge/AndroidFileHost nie mamy wpływu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolver Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Vanced działa. Przenoszę przez backup ale wydaje mi się że jak pobierzesz APK to też będzie działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Żona nie zgłasza zastrzeżeń. Na dodatek wjechała nowa bateria Nohon. Oryginalna wytrzymała ponad rok, druga oryginalna okazała się starsza niż ta w telefonie (ale nowa) i padła po roku. 46% pokazywał accu battery. Końca dnia nie dociągał a przy ładowaniu telefon parzył w ręce. Obecnie Nohon pokazuje trochę ponad oryginał pojemności i telefon zimniutki. Zobaczymy jak długo. Sama soft mimo podłaczonego garmina i multum niepotrzebnych aplikacji działających w tle (hikconnect, ewelink itp) bardzo dobrze zarządza baterią. Telefon przechodzi w deepsleep i dzisiaj przez dzień przy niecałych 2h SOT bateria zjechała do 76%. Wynik rewelacyjny. Edited September 5, 2022 by witek_77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioWRC Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) NIE AKTUALNE Edited September 16, 2022 by MarioWRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts