Kolczyk1981 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Witam, może już trochę za stary jestem 😩 na ogarnięcie tych sterowników ale znów mam problem żeby podłączyć telefon do kompa. Sterowniki pobrałem z neta, robiłem z instrukcją zawartą w poradniku na stronie od sterowników i ........ nic podłączam tel. i dalej lipa. Może ktoś pomóc ogarnąć ten temat?? I zadam tutaj jeszcze pytanie czy warto robić bootloadera czy zostawić na oficjalnym romie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Rozumiem że chodzi o sterowniki od Fastboota? Czy ogólne, żeby podłączyć do komputera jako pamięć? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof 68 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 No nie wiem ale sadzac po dacie przy twoim nicku to jestem sporo starszy od ciebie i nie mam problemow. Podlączasz telefon wrzucasz rozpakowane sterowniki - wchodzisz w menedzer urzadzeń patrzysz przy czym masz przewaznie żółty wykrzykni to pewnie bedzie telefon, klikasz na to i dajesz zainstaluj sterowniki - wskazujesz mu miejsce gdzie sa i instalujesz. I od tego momentu komp musi widziec fona. A oczywiscie że warto zmienic rom. Dopiero wtedy zaczyna się zabawa : ) . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolczyk1981 Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 @Krzysztof 68 odświeżyłeś mi kolego pamięć Wszystko zrobiłem dobrze tylko podpiąłem usb c i do kompa i do tel i wtedy cisza teraz podpięty zwykłym kablem i działa A odpowiecie mi na pytanie czy warto odblokować bootloadera czy pozostać na oficjalnym romie??Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Jeśli za darmo to warto.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 1 godzinę temu, Kolczyk1981 napisał: @Krzysztof 68 odświeżyłeś mi kolego pamięć Wszystko zrobiłem dobrze tylko podpiąłem usb c i do kompa i do tel i wtedy cisza teraz podpięty zwykłym kablem i działa A odpowiecie mi na pytanie czy warto odblokować bootloadera czy pozostać na oficjalnym romie?? Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Warto jak chcesz inny ROM. Nie ma prostej odpowiedzi na Twoje pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts