guzi75 Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Czy może ktoś wie kiedy będzie działający TWRP, bo nic nie działa, bez tego nawet root nie zrobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Przeczytałeś co źrodełko szumi?https://twrp.me/xiaomi/xiaomipocox3pro.htmlWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzi75 Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 Byłem czytałem z tego wynika że kopi systemu czy customa nie wgramy bo partycji nie widzi TWRP. Też wiem bo mam wgrany TWRP najnowszy i nic niemożna zrobić w OrangeFox też nic nie zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Problemem są dynamiczne partycje, wiec jeśli chodzi o rotowanie to jedyne co przy dynamicznych to pozostaje magisk i jego moduły, i też nie najnowsza jego wersja tylko wcześniejsze.A co do customa, to przecież są, nawet na tym forum, tylko tyle że trza go wgrać fastbootem, więc twrp zbędne, pomijając fakt że właśnie nie działa Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajavor Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) A ten ktoś próbował? Widziałem, że niedawno się pojawił (wyciągnięte z linka TWRP dla vayu obok pobierania aktualnego miui.eu): https://androidfilehost.com/?fid=15664248565197186529 Edited July 6, 2022 by ajavor Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeno55 Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Czy może ktoś wie kiedy będzie działający TWRP, bo nic nie działa, bez tego nawet root nie zrobiTo chyba zależy od systemu? U mnie na MIUI 12 wszystko działało pięknie , TWRP 3.5.1 , magisk v 23 itd, działało póki mnie nie podkusiło żeby zrobić aktualizacje do MIUI 13, aktualizacja przez TWRP poszła bez problemu ale teraz magiska już nie mogę zainstalować. Wywala na początku jakiś komunikat na czerwono i się magisk nie instaluje. Udało się komus to na tym najnowszym systemie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts