Matixx Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Witam, mam prawie 35 GB nagrań dźwięku aplikacją Dyktafon. Chcę to przenieść na komputer, ale nie mogę znaleźć lokalizacji ani nie wiem jak to wyeksportować. Zaznaczam, że nie chodzi mi o nagrania rozmów telefonicznych, gdyż te łatwo znalazłem w folderze MIUI/sound_recordings czy jakoś tak. Domyślam się, że te pliki są gdzieś w pamięci systemowej ale nie mam teraz roota żeby się tam dostać. Podobne pytanie pojawiło się kiedyś na forum - https://miuipolska.pl/forum/topic/39704-dyktafon-zmiana-ścieżki-zapisu/, ale zostało zamknięte. Admin nie zrozumiał o co chodzi albo faktycznie gdzieś już był wątek na ten temat z odpowiedzią, tylko niby gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Jestem niemal pewien, że te pliki były kiedyś w lokalizacji, którą wskazałeś. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że nowych nagrań tam nie ma. Chyba coś pozmieniali w którejś aktualizacji andka lub miui... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Android/data/com.android.soundrecorder. Tam będą. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 W dniu 15.06.2022 o 16:49, Kacper Skrzypek napisał: Android/data/com.android.soundrecorder. Tam będą. Dzięki, działa. Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts