SADOWDARK Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 1.Gdzie zapisują się pliki szyfrowane podczas podłączenia telefonu do komputera w jakim folderze ? 2.Kiedy podłączam telefon do komputera irytuje mnie że nie widzę zdjęć które chcę zgrać na komputer muszę metodą prób i błędów klikać na ikonę zdjęcia którego nie widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) Bo trzeba wybrać odpowiednie opcje po podłączeniu telefonu do kompa.Wybierasz przesyłanie plików i szukasz w pamięci telefonu albo karcie sd. Edited June 2, 2022 by ohara Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 @SADOWDARK chyba miał na myśli co innego. Po podłączeniu telefonu do kompa, w katalogu ze zdjęciami widać tylko niewielką część miniaturek. Reszta to pliki z ogólną ikoną jpg. Chcąc skopiować konkretny plik ciężko go znaleźć bez miniaturki. Też tak mam i bywa to bardzo uciążliwe. Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorbos Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Ja używam apki Air-more , instalujemy na smartfonie , natomiast na pc wchodzimy na stronę air more , nie instalujemy tylko klikamy - uruchom air more web - skanujemy kod telefonem i łączymy się z pc. Tam są widoczne wszystkie zdjęcia bo komp bezpośrednio przez kabel nie wszystkie prawidłowo wyświetla nie wiedząc czemu krzyczy że plik nie obsługiwany . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorbos Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 Co do plików szyfrowanych to u mnie zapisują się w - file Explorer- safebox . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 U mnie bez problemu się wyświetla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts