Jump to content

Dostęp do plików przez komputer przy włączonym szyfrowaniu

SADOWDARK

Recommended Posts

1.Gdzie zapisują się pliki szyfrowane podczas podłączenia telefonu do komputera w jakim folderze ?

2.Kiedy podłączam telefon do komputera irytuje mnie że nie widzę zdjęć które chcę zgrać na komputer muszę metodą prób i błędów klikać na ikonę zdjęcia którego nie widzę 

Bo trzeba wybrać odpowiednie opcje po podłączeniu telefonu do kompa.Wybierasz przesyłanie plików i szukasz w pamięci telefonu albo karcie sd.

Edited by ohara

@SADOWDARK chyba miał na myśli co innego. Po podłączeniu telefonu do kompa, w katalogu ze zdjęciami widać tylko niewielką część miniaturek. Reszta to pliki z ogólną ikoną jpg. Chcąc skopiować konkretny plik ciężko go znaleźć bez miniaturki. Też tak mam i bywa to bardzo uciążliwe. Jakieś pomysły?

Ja używam apki Air-more ,  instalujemy na smartfonie , natomiast na pc wchodzimy na stronę air more , nie instalujemy tylko klikamy - uruchom air more web -

skanujemy kod  telefonem i łączymy się z pc.

Tam są widoczne wszystkie zdjęcia  bo komp bezpośrednio przez kabel

nie wszystkie prawidłowo wyświetla nie wiedząc czemu krzyczy że plik nie obsługiwany .

• ZduneX25 changed the title to Dostęp do plików przez komputer przy włączonym szyfrowaniu