polozu Posted May 26 Share Posted May 26 Witam. Zastanawiam się nad sensownością zakupu tego modelu w 2022r. Na papierze wszystko wygląda super, ale czy to aby nie koniec wsparcia dla tego telefonu, czy są jakieś wady, które po czasie wyszły? Telefon można kupić za 2000zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlotnik Posted May 27 Share Posted May 27 Telefon jest bardzo dobry ale za 2000zl na pewno się nie opłaca tyle dała moja partnerka pół roku temu za nowego s21 ja prawie dwa lata temu dałem 2000zl za mi 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted May 27 Share Posted May 27 Za 2k bym go dzisiaj nie brał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polozu Posted May 27 Author Share Posted May 27 Dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted May 28 Share Posted May 28 Chyba nie do końca przemyślałem swojej poprzedniej wypowiedzi.Jak patrzę teraz na konkurencję to w tej cenie jest jeszcze gorzej.Jedynie bym się zastanowił jeszcze nad Samsung 20FE się ze snapdragon (szybszy i 5G).A poza nim to do 2k jednak Mi10 jest kozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3chu Posted June 2 Share Posted June 2 Kolega kupił wczoraj mi 10 za 900 zł używka, igła. Za 2k w życiu bym go nie kupił teraz. Wolałbym Samsunga a52s albo tego nowszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeres Posted June 15 Share Posted June 15 Niestety ale porównując parametry z Mi10 to A52S i 53 to są cienkie bolki.Co do używki to wygląd może być igła bo w etui i za szkłem ale jeżeli 2 letnia to bez gwary i bateria 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyleg Posted June 20 Share Posted June 20 Używam jednocześnie Mi10 i A52s i między tymi telefonami jest przepaść na korzyść Mi10. Xiaomi jest płynniejsze, szybsze, ma duuuużo lepszy aparat, lepszy czytnik linii papilarnych. Flagowiec sprzed 2 lat jest jednak lepszy niż średniak sprzed roku. Z tym, że oczywiście Mi10 teraz na 2k to już nie bardzo. Wsparcia zaraz w ogóle nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinimini Posted June 21 Share Posted June 21 Hmmm jaki system wrzucić od kogo po zakończeniu wsparcia przez Xiaomi lipa coraz krótsze wsparcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan78 Posted June 22 Share Posted June 22 Albo custom albo oryginalny. Stabilne wersję będą jeszcze aktualizowane. Koniec wsparcia tyczy się tylko chińskiej bety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts