jachu76 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 (edited) Witam, wciśnięty mam przycisk volum - , telefon zakupiony na aliexpres wersja global...czy mogę odesłać telefon na gwarancji ? ( nie mam dowodu zakupu ) i drugie pytanie czy powinienem zablokować bootloader ? Z góry dziękuję za odpowiedź Edited May 23, 2022 by jachu76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Na Ali, a konkretnie jaki sklep? Telefon z jakiej dystrybucji? Być może masz gwarancję w Polsce realizowaną. Sprawdź po nr IMEI. Druga sprawa, nie masz żadnego dowodu zakupu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachu76 Posted May 23, 2022 Author Share Posted May 23, 2022 Z tego co widzę po adresie IMEI to gwarancja jest realizowana w PL , no nic wyślę telefon na gwarancji mam nadzieje że dowód zakupu nie będzie konieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Bez dowodu zakupu, raczej czarno to widzę. Co do bootloadera, to sam go odblokowywałeś?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachu76 Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Mam screen sklepu oficjalnego z którego kupiłem na aliexpres i dowód wpłaty....co do bootloadera to sam odblokowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz.lki Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 (edited) 14 godzin temu, jachu76 napisał: Mam screen sklepu oficjalnego z którego kupiłem na aliexpres i dowód wpłaty....co do bootloadera to sam odblokowałem W aplikacji Aliexpress w szczegółach zamówienia masz link do "pobierz fakturę" klikasz i wyślą na maila dowód zakupu Edited May 26, 2022 by grzegorz.lki Błąd słowny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachu76 Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 O tego nie wiedziałem, zaraz to sprawdzę.....dziękuję Jest taka informacja Ciekawe czy naprawili czy odsyłają z powrotem...żadnych fv ani dowodu zakupu im nie przesyłałem Szczegółowy opis naprawy urządzenia: Urządzenie sprawne, nie wykonano naprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts