euphonic Posted May 18 Share Posted May 18 Witam mam niespotykany przeze mnie problem.Posiadam konto na Xiaomi od kilku dobrych lat, mam dodane urządzenie veux (RN11P+5G) bootloader odblokowany, root i MIUI.eu. Teraz żonie i dziecku kupiłem RN11 (spesn) z mi-store, dodałem oba do swojego konta Xiaomi (głównie dla znajdź urządzenie i cloud) ale nie mogę odblokować bootloader w obu na moim koncie Xiaomi. Wyskakuje błąd w mi unlock: "please rebind and try again" Mam opcje programisty, debugowanie USB ITP włączone. Czy muszę założyć osobne konta dla każdego telefonu Redmi? Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 19 Share Posted May 19 Mają jakiś problem z usługami w Europie od paru dni. Kiedy to naprawią - nie wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
euphonic Posted May 19 Author Share Posted May 19 Mają jakiś problem z usługami w Europie od paru dni. Kiedy to naprawią - nie wiadomo.Dzięki za info. Ale mogę mieć więcej urządzeń dopisanych do swojego konta Xiaomi, prawda?Oftop...Poprzednim razem miałem problem z logowaniem do mi unlock poprzez mail i hasło, mogłem przez ir code, a w najnowszej wersji z kolei już nieWysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 19 Share Posted May 19 Tak, możesz mieć więcej niż jedno, tylko że na rok jest o ile kojarze jakiś limit odblokowań (nie pamiętam ile). Link to comment Share on other sites More sharing options...
euphonic Posted May 19 Author Share Posted May 19 Tak, możesz mieć więcej niż jedno, tylko że na rok jest o ile kojarze jakiś limit odblokowań (nie pamiętam ile).A nie wiesz czy jeszcze 2 urządzenia dodam prócz mojego?Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 19 Share Posted May 19 Dodać do konta możesz nieskończenie wiele telefonów. Odblokować w ciągu roku na pewno można maks. kilka (tak jak mówię - nie pamiętam ile). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stowaTHCklan Posted May 19 Share Posted May 19 50 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Dodać do konta możesz nieskończenie wiele telefonów. Odblokować w ciągu roku na pewno można maks. kilka (tak jak mówię - nie pamiętam ile). Można dodać do jednej karty sim tylko trzy konta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts