LysDaves Posted May 17 Share Posted May 17 Cześć, pojawił mi się pewien problem z telefonem. Otóż sam tryb Ciebny mimo że ustawiony jest Jasny. Zmiana na nocny i znowu jasny nie daje żadnego efektu, do tego od momentu kiedy telefon zmienił sobie tryb nie działa odświeżanie 120hz. Zmiana owego na 60 hz i ponowny powrót na 120hz nie daje żadnego efektu. Do tego podczas zablokowanego ekranu czasami buguje się codzienna tapeta i przez kilka godzin potrafi wyświetlać jeden obraz. Również od czasu j.w W ostatnim czasie nie instalowałem nic z nieznanych źródeł. Wyłącznie gry polularne z google store. Skanowanie telefonu antywirusem również nie wykrywa wirusa o ile jakiś miałby być Jak to naprawić i czy jedynie pozostaje mi format telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 17 Share Posted May 17 Nie masz ustawionego oszczędzania? baterii?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LysDaves Posted May 17 Author Share Posted May 17 (edited) Nie, jest ustawiony na zrównoważony. Wysłałbym ss ale nie jestem w stanie. W sumie nigdy nie byłem w stanie załączyć zdjęcia do przeglądarki. Edited May 17 by LysDaves Link to comment Share on other sites More sharing options...
LysDaves Posted May 17 Author Share Posted May 17 Dodam co zauważyłem telefon wraca do normy po podłączeniu zasilania. W ustawieniach baterii funkcja wyłącz po naładowaniu jest odznaczona. Żadna z opcji oszczędzania baterii nie jest załączona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 17 Share Posted May 17 A jeszcze spróbowałbym inny motyw zapodać.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts