Eskacz Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 (edited) Cześć, mój problem zaczął się 3 dni temu. Mój Xiaomi nagle zaczął wibrować, coś jakby powiadomienie się zacięło. Zablokowałem i odblokowałem, wyłączyłem wszystkie apki, nic dalej wibruje. Wyłączyłem telefon. Próbuje włączyć i telefon zawiesza się na logo miui, próby resetu nic nie dawały. Włączenie trybu fastboot spowodowało, że telefon całkowicie się zawiesił. Telefon włączył się dopiero pod oryginalną ładowarką(byłem w pracy próbowałem na dwóch innych), po odpaleniu miał 80% wiec to nie bateria. Na drugi dzień to samo. Wyjęcie czytnika SIM tym razem zadziałało, oryginalnej ładowarki nie miałem. Dziś znów to samo, tym razem musiałem i podpiąć pod oryginalną ładowarkę i wyjąć czytnik. Jakieś pomysły ? Edited May 12, 2022 by Eskacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rower górski Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Serwis Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Nie wiem skad WY kupujecie te fony sprowadzam telefony od mi3 Po 12ro I nie mialem problemow to jest 6 lat I zdnym nie mialem problemow,wiec nie rozumiem tych problemow(: safety fix , config z platnosciami ale to wszystko do ogarniecia , 3 ba Moe zamontowane stery czy na shirt windowsie czy ukachenego Lina zawsze przechodzily takie problemu, Bo Xiaomi jest dla fanow ktorzy umieja whrac recovery I sobie biegac Po customach oraz Po indyjskich romach , zmieniac regiony , test czujnikow masz w pelnej specyfikacji I testowac he z telefonem wszystko da sie zrobic Sent from my 2201122C using TapatalkTo tak samo porownac banany z Peru , kazdy polski lubi banany duze a tam w Peru lubia male zielone Bo do europy dociraja wygladsja na zolte Bo sa opalane gazem , te co w biedronce a orginalni czyli tubylce tego nie tkna Bo to dla nich maniok u na slodki kartofel U nich sie czerwonego banana malego I takie co rosnie w dzungli, samemu sie sadzi ,karczuje dzungli I sie sadzi a Xiaomi to taka firma ktora 3ba lowac zamiat jesc w dzungli kurczaki 3ba polowac na malpy , weza I pic czicze Sent from my 2201122C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rower górski Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 W dniu 14.05.2022 o 18:27, skay77 napisał: Nie wiem skad WY kupujecie te fony Ze sklepu normalnie. Wadliwa partia wyszła, która po jakimś czasie się wysypuje. Serwisy to naprawiają. Prawdopodobnie jeden z ukrytych chińskich programów szpiegujących coś szwankuje 😁 i efektem jest totalna zawiecha podczas restartu ( cegła). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts