yad31 Posted May 10 Share Posted May 10 Witam wszystkich na forum. Redmi watch 2 lite, kupiłem go głównie w celu monitorowania saturacji podczas snu To jest wykres miesięczny. Proszę spojżeć na dolny pułap. Pomiar zatrzymuje się na poziomie 90 każdorazowo. Wygląda to bardzo nienaturalnie tak jakby zablokowano możliwość pomiaru poniżej 90. Bug czy celowe zagranie? Jak myślicie? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 10 Share Posted May 10 W sumie nie wiem. Nie miałem tego włączonego u siebie (niedawno też kupiłem, ale z innych powodów). Włączyłem, za kilka dni dam znać jak jest u mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yad31 Posted May 10 Author Share Posted May 10 No właśnie, ciekawe jak u innych i na innych urządzeniach. Jeśli chodzi o dokładność pomiaru to muszę przyznać że jest ok. Porównywałem wyniki z pulsoksymetrem aptecznym - nie było różnic poza tą bardzo istotną że Redmi nie podaje wyników poniżej poziomu 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 24 Share Posted May 24 Zgodnie z obietnicą wracam z meldunkiem. Istotnie, poniżej 90 nic nie widzę. Mam tutaj jeszcze jedno pytanie: czy komuś się zdarzyło, że po otrzymaniu jakiegoś powiadomienia (u mnie się to dzieje notorycznie z Telegramem) zegarek zawiesza się i cały czas wibruje? Uruchamianie go ponownie, bo tylko to pomaga, dwa-trzy razy dziennie dość mocno denerwuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts