acocieto Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 Nowe V13.0.6.0.SKDMIXM i jest TWRP pod A12 https://miuipolska.pl/xiaomi-11t-pro-stabilna/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
biglou Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 A udało Ci się twrp zainstalować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdcom Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Dnia 22.07.2022 o 10:05, Netoper napisał: Próbowałeś zmiany regionu? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Zmieniłem region na Szwajcaria - aktualizacja pojawiła się natychmiast Dnia 22.07.2022 o 14:31, marciniozo napisał: A telefon z jakiej dystrybucji? Gdzie go konkretnie kupiłeś? Zmiana regionu nie pomogła jak sugerował kolega wyżej? pomogła bardzo dziękuję ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadZen Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 23 godziny temu, rdcom napisał: Zmieniłem region na Szwajcaria - aktualizacja pojawiła się natychmiast pomogła bardzo dziękuję ! Wszystko działa? nic się nie zacina? bo sam się zastanawiam zmienić region, zrobić aktualizacje i z powrotem na region Polski ustawić, ale się boje że coś może być skopane, a czekam wieczność na aktualizacje z regionu Polski sprawdziłem większość regionów wszystkie mieli aktualizacje do 13.0.10.0 SKDEUXM Stabilna 3,5 GB, a Polski brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 @BadZenJeśli na którymś regionie jest aktualizacja na dany model słuchawki, to jest dokładnie ta sama wersja co jest/będzie i na polskim regionie, po prostu dana aktualizacja na jednych regionach jest wcześniej udostępniana a na innych później. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdcom Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Wszystko jest ok działa. Zmieniłem region z powrotem na polska. Nic się nie wiesza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadZen Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 No to chyba jest ok Bo na jednym z forum piszą że jest jakiś problem z przegrzaniem telefonu Xiaomi 11T Pro na aktualizacji 13.0.10.0 SKDEUXM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cinek203 Posted January 11 Share Posted January 11 czy aż taka to jest porażka z tą aktualizacją tego modelu oficjalnie, ostatnia aktualizacja zabezpieczeń z września mamy dziś styczeń a tu dalej nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ketesch Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Sorry pomyłka, do usunięcia. Edited January 12 by ketesch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts