olutus Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Średnio raz dziennie znikają mi znaczki powiadomień. Wchodząc w pozycję znaczki powiadomień w Nova mam informację że dostęp do powiadomień przyznany ale nie działa. Muszę wyłączyć dostęp do powiadomień i ponownie przyznać dostęp i pomaga na około jeden dzień. I teraz pytanie czy to wina MIUI czy Nova Luncher czegoś jeszcze nie ogarnął? Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 We właściwościach Nova, masz załączone liczniki? I w uprawnieniach wyskakujące okna?Do tego standard: bateria bez ograniczeń, autostart.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted April 28, 2022 Author Share Posted April 28, 2022 Oczywiście. Wszystkie uprawnienia przyznane. Autostart włączony. Edit. Kurcze po aktualizacji MIUI do 13.0.16 kilka dni temu przestawiło mi na oszczędzanie baterii. Wyłączyłem oszczędzanie i dałem kłódkę. Oby pomogło. Dzięki za odpowiedź. Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Przy okazji posprawdzaj inne apki, bo często się zdarza że updat resetuje część uprawnień.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted April 28, 2022 Author Share Posted April 28, 2022 Ok Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted May 2, 2022 Author Share Posted May 2, 2022 No i kiszka. Przez dwa dni było ok ale znów się popsuło Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts