tomasov Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 j.w.Irytuje mnie ta informacja.Nie może być odblokuj tylko cały wierszyk?Poza tym to takie pomocne bo nikt,BY się nie domyślił.DA się to usunąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Poważnie?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Całkiem poważnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 A "slide to unlock" nie przeszkadzało Ci?Raczej się nie da Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 (edited) Nie przeszkadzało bo nie miałem slide to unlock a po prostu odblokuj jeśli już pijesz do iphona Edited July 12, 2015 by tomasov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Lool. W sumie ręce mi opadły jak to przeczytałem. Proszę nie idź drogą awygo bo skończysz marnie jak on i kupisz Lenovo. Przecież ten tekst pojawia się dopiero po jednokrotnym dotknięciu ekranu. Nie ma tego jak od razu odblokujesz. Czyste czepianie się w niedzielę z braku ciekawszych zajęć. Wysłane z MI Note Pro 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 a mi ręce opadają jak czytam taki txt na ekranie blokady.Właściwie jest to cała instrukcja jak odblokować ekran nie czepiam się!Po prostu zapytałem...to wszystko!Nie da się?Ok,Trudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Da się. To string. Tylko nie ma sensu. Wysłane z MI Note Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 "Przecież ten tekst pojawia się dopiero po jednokrotnym dotknięciu ekranu. Nie ma tego jak od razu odblokujesz." Otóż jest od razu po użyciu bocznego przycisku!Tak dla ścisłości Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofas Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Wydaje mi się że kto jak kto ale Acid wie co mówi Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasov Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 No,ale co pokazałeś na scr?Jest strzałka a po chwili wysuwa się z dołu "instrukcja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 .... no... i ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeźnia Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Ludzie nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać. Dzięki, właśnie się dowiedziałem że taki podpis istnieje. Wcześniej nawet nie zwróciłem na to uwagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 "Przecież ten tekst pojawia się dopiero po jednokrotnym dotknięciu ekranu. Nie ma tego jak od razu odblokujesz." Otóż jest od razu po użyciu bocznego przycisku!Tak dla ścisłości Ja nie mam od razu żadnego napisu po wciśnięciu bocznego przycisku, a poza tym w czym ten napis przeszkadza? Wysłane z RedMi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Jak mamy dalej drążyć temat, to ja też tego nie mam, nawet po wciśnięciu bocznych przycisków. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuraw Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 A ja mam, Mi3 - po wciśnieciu przycisku z boku pojawia się strzałka, bo dotknięciu ekranu palcem pojawia się napis. Ale uwagi na to nie zwracam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts