trewtttt Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 (edited) Cześć Może ktoś z was mi podpowie, gdzie mogę kupić oryginalną baterię (BM4J 4400/4500mAh) do w/w Redmiaka? Mam już ten telefon ponad 2 lata, użytkowany był dość intensywnie. Szukając baterii w necie, natknąłem się na dość sporą liczbę ofert, jednakże lwia część jest rzekomo podróbkami, reszta nie ma żadnych komentarzy. Liczę, że ktoś ma dostęp do oryginalnego produktu Pozdrawiam Edited April 1, 2022 by trewtttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Najlepiej kup w sklepie xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Też swojego mam już 2 lata i też będę wymieniał baterię.Telefon nadal śmiga,jak wariat,a po takim czasie już bateria ma prawo dużo słabiej trzymać.Tylko ja będę wymieniał w pobliskim serwisie,do którego mam zaufanie i wiem,że mają,a jeśli nie mają,to zamówią oryginalną baterię Link to comment Share on other sites More sharing options...
trewtttt Posted April 2, 2022 Author Share Posted April 2, 2022 Kusi mnie, żeby zamówić ze strony mi-center.pl, wydaje się być oryginałem. https://sklep.micenter.pl/pl/p/Oryginalna-bateria-Redmi-Note-8-Pro-BM4J/343 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecram Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Każda kolejna bateria nie będzie już tak dobra jak oryginalna montowana podczas pierwszego montażuWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xymox4AD Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 (edited) Na Aliexpress jest oficjalny sklep firmy Nohon. Bardzo przyzwoite zamienniki. Według mnie lepiej porządny zamiennik z Chin niż "oryginały" Xiaomi z Polski. Ps. Sam sobie zamówiłem jestem zadowolony. A skorzystałem z porad w tej sprawie na forum. Edited April 2, 2022 by Xymox4AD Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 9 godzin temu, kecram napisał: Każda kolejna bateria nie będzie już tak dobra jak oryginalna montowana podczas pierwszego montażu Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka A dlaczego tak myślisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kecram Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 To jeszcze tego nie dostrzegłeś we współczesnym świecie? Jaki chcesz przykład dla porównania? Części samochodowe, części zamienne do AGD....Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Faktycznie,masz rację.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts