Jump to content

RN8Pro Bateria

trewtttt

Recommended Posts

Cześć

Może ktoś z was mi podpowie, gdzie mogę kupić oryginalną baterię (BM4J 4400/4500mAh) do w/w Redmiaka? Mam już ten telefon ponad 2 lata, użytkowany był dość intensywnie. Szukając baterii w necie, natknąłem się na dość sporą liczbę ofert, jednakże lwia część jest rzekomo podróbkami, reszta nie ma żadnych komentarzy. Liczę, że ktoś ma dostęp do oryginalnego produktu ;)

Pozdrawiam

Edited by trewtttt

Też swojego mam już 2 lata i też będę wymieniał baterię.Telefon nadal śmiga,jak wariat,a po takim czasie już bateria ma prawo dużo słabiej trzymać.Tylko ja będę wymieniał w pobliskim serwisie,do którego mam zaufanie i wiem,że mają,a jeśli nie mają,to zamówią oryginalną baterię

Na Aliexpress jest oficjalny sklep firmy Nohon. Bardzo przyzwoite zamienniki. Według mnie lepiej porządny zamiennik z Chin niż "oryginały" Xiaomi z Polski. 

Ps. Sam sobie zamówiłem jestem zadowolony. A skorzystałem z porad w tej sprawie na forum.

Edited by Xymox4AD

9 godzin temu, kecram napisał:

Każda kolejna bateria nie będzie już tak dobra jak oryginalna montowana podczas pierwszego montażu

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

A dlaczego tak myślisz?

To jeszcze tego nie dostrzegłeś we współczesnym świecie? Jaki chcesz przykład dla porównania? Części samochodowe, części zamienne do AGD....

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 1