boli_mnie_twoja_noga Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Zakupilem 2 miesiace telefon i w sumie od poczatku uzytkowania mam ten problem - wersja to Poco F3 6/128 GB. Za kazdym razem kiedy przykladam do ucha aparat w trakcie dzownieniania nie wygasza sie (lub robi to na chwile). W internecie szperajac znalazlem rozne zlote srodki jak kalibracja, specjalna aplikacja aczkolwiek nic nie pomoglo. Natrafilem na watek w ktorym byla informacja ze to jest wada tego aparatu i tego nie da sie naprawic. Czy spotkaliscie sie moze taka sytuacja? Z góry dzięki za pomoc bo mam ochote wyrzucić ten telefon m.in. przez to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Wada albo cecha, zależy jak na to spojrzymy. Telefon ma ultradźwiękowy czujnik zbliżeniowy i stąd takie jego działanie. Gdyby miał czujnik na podczerwień działało by to lepiej. Dlatego nie ma też opcji w menu przed przypadkowym użyciem w kieszeni. Musisz się z tym pogodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 czy ktoś rozwiązał ten problem? telefon się nie wyłącza i często po rozmowie powłączane są różne rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Godzinę temu, mruczek66 napisał(a): czy ktoś rozwiązał ten problem? telefon się nie wyłącza i często po rozmowie powłączane są różne rzeczy. U mnie dzieje się tak na dialerze od Googla, na tym od Miuipolska nic się takiego nie dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Dzięki. Telefon Google LLC zainstalowałem i jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radem Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Gdyby komuś dalej było coś nie tak można do instalować aplikacje z Google Play o nazwie Gravity w sumie troszeczkę pożera baterii ale coś za coś włącza i wyłącza czujniki zbliżeniowe i takie tam inne że czy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts