Guardian PL Posted March 24 Share Posted March 24 Dzień Dobry, Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka.Podczas codziennego użytkowania telefon się wyłączył.Nie pomógł reset na dwa sposoby jak również zostawienie telefonu na kilka godzin w ładowarce.Proszę o wskazówki co mogę zrobić Xiaomi MI 11. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bico Posted March 25 Share Posted March 25 2 godziny temu, Guardian PL napisał: Dzień Dobry, Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka.Podczas codziennego użytkowania telefon się wyłączył.Nie pomógł reset na dwa sposoby jak również zostawienie telefonu na kilka godzin w ładowarce.Proszę o wskazówki co mogę zrobić Xiaomi MI 11. Pozdrawiam. Kompletnie nie reaguje na nic? Miałem podobny przypadek w grudniu i skończyło się na serwisie gwarancyjnym i wymianie płyty głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan78 Posted March 25 Share Posted March 25 @Guardian PLjak będziesz miał możliwość, to podepnij go pod komputer i w menadżerze urządzeń sprawdź, czy jest on w ogóle widoczny, w którymś z portów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts