Robinson Posted April 3 Share Posted April 3 W dniu 19.05.2022 o 22:44, maszkara72 napisał(a): Jest,zdjąłem ja i duzo lepiej dotyk dziala,cholernie delikatnie teraz.A jesli chodzi o nagrywanie filmów,to faktycznie porażka,moj redmi note 8 pro kręci duzo lepsze filmy,choc ma aparat 64 megapikseli,ale wiadomo,że nie tylko piksele decydują o jakosci zdjęć, czy filmów.Tragedia z nakręcaniem video,moze w aktualizacjach poprawią I jak tam po dwóch latach? Masz już dość tego telefonu czy jest lepiej? Pytam, bo sam rozważam zakup. W dniu 28.05.2022 o 17:00, Gorus napisał(a): Przepraszam że dopiero teraz, ale jakoś mi umknęło. Ostatecznie mój wybór padł na RN10 Pro i póki co nie żałuję. Jak poprawią jakość nagrywania filmów to za jakiś czas się przerzucę. I jak? Jesteś zadowolony? To nie jest 5G? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorus Posted April 4 Share Posted April 4 22 godziny temu, Robinson napisał(a): I jak? Jesteś zadowolony? To nie jest 5G? Nie, ten model nie posiada 5G. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć że to całkiem spoko telefon, oczywiście nie bez wad. Czasem lubił się przywiesić i przygrzać ale generalnie gdyby nie kiepski aparat to chyba bym nie zmieniał. Na tamten moment w cenie ~1k PLN nie było nic lepszego. Aktualnie przesiadłem się na RN13 PRO 5G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robinson Posted April 4 Share Posted April 4 OK. I aparat w RN13 PRO 5G jest już OK? Jakie wady tego nowego telefonu dostrzegasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted April 16 Share Posted April 16 Na hyper os redminote 11 Pro laguje strasznie ostatnia lista połączeń wykonywanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 16 Share Posted April 16 52 minuty temu, JacekBB napisał(a): Na hyper os redminote 11 Pro laguje strasznie ostatnia lista połączeń wykonywanych. Jaki dokładnie model redmi note 11 masz,bo u mnie na redmi note 11 pro 5g nie wykrywa aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted April 16 Share Posted April 16 Redmi note 11 Pro 4G. Wcześniej ustawiłem rejon na Szwajcarię. Rom mam indonezyjski z wiadomego powodu ( nagrywanie rozmów) 2201116TG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 17 Share Posted April 17 Na xiaomi redmi note 11 pro 5g jest hyper os....region Szwajcaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 18 Share Posted April 18 W dniu 16.04.2024 o 10:15, JacekBB napisał(a): Na hyper os redminote 11 Pro laguje strasznie ostatnia lista połączeń wykonywanych. Nadal Ci laguje?Bo ja też mam hyper os na swój model i trochę boję się aktualizować...robileś może powrót do ustawień fabrycznych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted April 19 Share Posted April 19 Nie robiłem ustawień fabrycznych. Usunolem czla liste ostatnio wybieranych ale dalej widać że ona się uaktualnia w momencie naciśnięcia słuchawki telefonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 19 Share Posted April 19 16 godzin temu, JacekBB napisał(a): Nie robiłem ustawień fabrycznych. Usunolem czla liste ostatnio wybieranych ale dalej widać że ona się uaktualnia w momencie naciśnięcia słuchawki telefonu. A czy są duże różnice między hyper os,a starym miui?I jak z płynnością działania i z długością działania baterii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted July 2 Share Posted July 2 (edited) Dla Redmi Note 11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest już dostępna aktualizacja do HyperOS 1.0.3.0. Poprawki bezpieczeństwa z czerwca. Odkąd mam telefon, regularnie co 3 miesiące wychodzą aktualizacje. Podejrzewam, że z końcem roku skończy się wsparcie. Edited July 2 by dragonek Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted July 2 Share Posted July 2 30 minut temu, dragonek napisał(a): Dla Redmi Note 11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest już dostępna aktualizacja do HyperOS 1.0.3.0. Poprawki bezpieczeństwa z czerwca. Odkąd mam telefon, regularnie co 3 miesiące wychodzą aktualizacje. Podejrzewam, że z końcem roku skończy się wsparcie. Dla którego modelu dokładnie note 11 masz tą aktualkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted July 3 Share Posted July 3 (edited) W dniu 2.07.2024 o 08:19, maszkara72 napisał(a): Dla którego modelu dokładnie note 11 masz tą aktualkę? Redmi Note 11. Podstawowy, najprostszy model z polskiej dystrybucji: z NFC, bez 5G, nie 11S czy Pro. Dla Pro 5G jeszcze nie ma 1.03.0: https://miuirom.org/phones/redmi-note-11-pro-5g Edited July 3 by dragonek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted July 24 Share Posted July 24 W dniu 3.07.2024 o 08:34, dragonek napisał(a): Redmi Note 11. Podstawowy, najprostszy model z polskiej dystrybucji: z NFC, bez 5G, nie 11S czy Pro. Dla Pro 5G jeszcze nie ma 1.03.0: https://miuirom.org/phones/redmi-note-11-pro-5g Już jest, oczywiście chyba same poprawki zabezpieczeń.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted August 30 Share Posted August 30 (edited) Dla RN 11 po zmianie regionu na Wielką Brytanię jest już dostępna aktualizacja do HyperOS 1.0.5.0. Poprawki bezpieczeństwa z sierpnia i jakaś nowa funkcja ekranu blokady, która ma chyba ograniczyć przypadkową liczbę restartów. Dla RN 11 Pro 5G też już powinna być 1.0.4.0 z tymi samymi zmianami jw. Szkoda, że wsparcie aktualizacji skończy się już w styczniu. Edited August 30 by dragonek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted August 30 Share Posted August 30 29 minut temu, dragonek napisał(a): Dla RN 11 po zmianie regionu na Wielką Brytanię jest już dostępna aktualizacja do HyperOS 1.0.5.0. Poprawki bezpieczeństwa z sierpnia i jakaś nowa funkcja ekranu blokady, która ma chyba ograniczyć przypadkową liczbę restartów. Dla RN 11 Pro 5G też już powinna być 1.0.4.0 z tymi samymi zmianami jw. Szkoda, że wsparcie aktualizacji skończy się już w styczniu. Chyba w lutym kończy się wsparcie dla serii note 11 W moim redmi note 11 pro 5g przestawiłem region na Wielką Brytanię i faktycznie jest aktualizacja do 1.0.4.0...ciekawie,kiedy będzie do 1.5.0 ,ona dużo ma zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 30 Share Posted August 30 47 minut temu, dragonek napisał(a): jakaś nowa funkcja ekranu blokady, która ma chyba ograniczyć przypadkową liczbę restartów. Nie, tu chodzi o przełącznik dot. edytora Ekranu blokady. Jeśli go włączysz, to będziesz mógł edytować Ekran blokady bezpośrednio z niego (tapetę, styl godziny itd.) po jego przytrzymaniu, jeśli nie to nie będzie to możliwe. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted August 30 Share Posted August 30 7 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie, tu chodzi o przełącznik dot. edytora Ekranu blokady. Jeśli go włączysz, to będziesz mógł edytować Ekran blokady bezpośrednio z niego (tapetę, styl godziny itd.) po jego przytrzymaniu, jeśli nie to nie będzie to możliwe. Faktycznie on nieraz się uruchamiał niechcący Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted September 1 Share Posted September 1 W dniu 30.08.2024 o 16:15, maszkara72 napisał(a): Chyba w lutym kończy się wsparcie dla serii note 11 ciekawie,kiedy będzie do 1.5.0 ,ona dużo ma zmienić Czyli jeszcze 2 aktualizacje nas czekają (listopad i luty)? Możesz coś więcej napisać o tych dużych zmianach? Choć między 1.0.3.0. a 1.0.5.0. upłynęło niecałe 2 miesiące. Jaka szkoda, że Xiaomi nie wspiera telefonów tak jak Samsung.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted September 1 Share Posted September 1 (edited) 14 minut temu, dragonek napisał(a): Czyli jeszcze 2 aktualizacje nas czekają (listopad i luty)? Możesz coś więcej napisać o tych dużych zmianach? Choć między 1.0.3.0. a 1.0.5.0. upłynęło niecałe 2 miesiące. Jaka szkoda, że Xiaomi nie wspiera telefonów tak jak Samsung.... Hyper os 1.5 ma znacznie poprawić szybkosć i płynność systemu,oraz zmniejszyć zużycie baterii.,bo na razie hyper os więcej zużywa baterii od miui,a płynność jest słabsza .Tyle wiem,natomiast zaciekawiło mnie,że jeszcze 2 aktualki dostaniemy,pewnie oprócz 1.5 może dostaniemy również hyper os 2.0.....pożyjemy,zobaczymy... Edited September 1 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts