brawo Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 2g zostaje do rozmów dla tych co nie mają smarfonów. Głównie starsze osoby. 3g zwalnia pasmo dla transmisji danych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 (edited) 9 godzin temu, Netoper napisał(a): A T-Mobile nie wyłączyło w ogóle 2g? Teraz wyłączają 3g. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Nie wyłączyło 2G. Mieszkam troszkę od miasta to 2G ma mocniejszy sygnał. Już sobie poradziłem widgetem Elixir . Edited June 22, 2023 by rsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirdo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Jak wygląda kwestia twrp dla 11 pro 5g(veux)? Wiadomo czy lub kiedy pojawi się oficjalna wersja wspierająca ten model? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Oficjalnego wydania raczej nie ma na horyzoncie. Najpierw musiałby się znaleźć ktoś, kto będzie wspierać ten model oficjalnie. Są tylko nieoficjalne wydania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) Dla zwykłego RN11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest druga i na pewno ostatnia aktualizacja Androida (do 13) wraz z MIUI 14: 14.0.1.0.TGKEUXM. Poprawki bezpieczeństwa z czerwca 2023. Edited July 17, 2023 by dragonek Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Czy jest dostępne TWRP A13? Tylko A12 https://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/spes/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Jest jakiś OrangeFox, ale musiałbyś sprawdzić, czy działa. https://master.dl.sourceforge.net/project/jassivroms/Orangefox-recovery/OrangeFox-Unofficial-spes.img?viasf=1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Jak przywrócić licznik danych uruchamiany przesuwając ekran z góry na dół? Kliknąłem nie pokazuj i teraz nie mogę tego znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropiciel12345 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Mam Redmi Note 11 Pro 5G softem MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.3.0.TKCMIXM - Android 13. Moje pytanie czy ten telefon obsługuje e-sim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 42 minuty temu, tropiciel12345 napisał(a): Mam Redmi Note 11 Pro 5G softem MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.3.0.TKCMIXM - Android 13. Moje pytanie czy ten telefon obsługuje e-sim zerknij tutaj https://www.mi.com/pl/support/faq/details/KA-03495 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Oficjalnie nie wspiera. Nieoficjalnie możesz próbować stron typu esim.me, ale to i tak będzie wymagać kupna fizycznej karty, aby potem używać eSIM-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropiciel12345 Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 ok dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvasster 68 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Pytanie odnośnie tej strony: https://hyperosupdates.com/hyperos/veux/ , czy to ktoś z kolegów sprawdzał tą wersję? Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 7 minut temu, Sylvasster 68 napisał(a): Pytanie odnośnie tej strony: https://hyperosupdates.com/hyperos/veux/ , czy to ktoś z kolegów sprawdzał tą wersję? Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka To nie jest HyperOS (wyjaśniam dla innych: w tytule wątku, który połączyłem z pytaniami ogólnymi, była fraza HyperOS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvasster 68 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ok, dzięki za info.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Jest aktualka dla redmi note 11 pro 5g,złapało ją na ustawieniu regionu na Szwajcarię.Nic wielkiego.... zabezpieczenia z listopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafi243 Posted January 26 Share Posted January 26 Wleci jeszcze jakaś aktualizacja dla redmi Note 11 Pro 5g veux? Wgl to kwalifikuje się ten telefon do hyperOs? Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted January 27 Share Posted January 27 W dniu 26.01.2024 o 16:31, rafi243 napisał(a): Wleci jeszcze jakaś aktualizacja dla redmi Note 11 Pro 5g veux? Wgl to kwalifikuje się ten telefon do hyperOs? Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Na pewno....hyper os też wleci,moze w pierwszym kwartale,może w drugim,ale coś dostaniemy,a może też więcej,niż coś...😉😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingolosio Posted February 11 Share Posted February 11 Witam, czy bedzie hyperos na redmi note 11 NFC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 11 Share Posted February 11 1 godzinę temu, Ingolosio napisał(a): Witam, czy bedzie hyperos na redmi note 11 NFC? Pewnie tak,tylko pytanie....kiedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
helios Posted March 4 Share Posted March 4 Nie mam opcji region w redmi note 11c.Gdzie i jak znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 4 Share Posted March 4 55 minut temu, helios napisał(a): Nie mam opcji region w redmi note 11c.Gdzie i jak znaleźć normalnie powinno być tutaj ... dodatkowe ustawienia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helios Posted March 4 Share Posted March 4 Wiem że powinna być ale krucafuks niema. Jak toto znaleźć i uruchomić w tym problem. 2 godziny temu, Master napisał(a): normalnie powinno być tutaj ... dodatkowe ustawienia ... 1 minutę temu, helios napisał(a): Wiem że powinna być ale krucafuks niema. Jak toto znaleźć i uruchomić w tym problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helios Posted March 4 Share Posted March 4 43 minuty temu, helios napisał(a): Wiem że powinna być ale krucafuks niema. Jak toto znaleźć i uruchomić w tym problem. Błąd przy oznaczeniu nazwy telefon. Ma być Redmi Note11s,a nie c. Atak to wygląda w środku. Jakoś coś się z tym da zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 4 Share Posted March 4 no ciekawe ... nie miałem nigdy telefonu z globalem ale zmiana regionu powinna być ... chyba że to jakiś brandowany system? od operatora? a w ustawieniach nie masz wyszukiwarki? tam wpisać region i może gdzieś wyskoczy? poszukaj a może i kto tu napisze coś mądrego jeszcze 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted March 4 Share Posted March 4 Dodatkowe ustawienia/data i godzina/strefa czasowa/region 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
helios Posted March 4 Share Posted March 4 17 minut temu, brawo napisał(a): Dodatkowe ustawienia/data i godzina/strefa czasowa/region Jest! A kto by tam znalazł. W takiej sekretnej dziurze. Chopie jesteś wielki! Dziękuję. Mam jeszcze pytanko o dialera. Czy jest możliwość zmiany ulubionych nie w pionie tylko na kafelki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted March 4 Share Posted March 4 Godzinę temu, helios napisał(a): Jest! A kto by tam znalazł. W takiej sekretnej dziurze. Chopie jesteś wielki! Dziękuję. Mam jeszcze pytanko o dialera. Czy jest możliwość zmiany ulubionych nie w pionie tylko na kafelki? wyszukiwarka w ustawieniach jest bardzo przydatna ... bo faktycznie często funkcje są poukrywane w takich miejscach że ciężko to normalnie ogarnąć 🙃 zakładam że jest w globalu ... a kafelki to w Xiaomi eu nigdzie tego nie widziałem w ustawieniach dialera ... i znowu - nie wiem jak w globalu - jak chcesz poszukać to odpal aplikacje - tam systemowe - powinien być dialer do wyboru no i tam szukaj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helios Posted March 4 Share Posted March 4 33 minuty temu, Master napisał(a): wyszukiwarka w ustawieniach jest bardzo przydatna ... bo faktycznie często funkcje są poukrywane w takich miejscach że ciężko to normalnie ogarnąć 🙃 zakładam że jest w globalu ... a kafelki to w Xiaomi eu nigdzie tego nie widziałem w ustawieniach dialera ... i znowu - nie wiem jak w globalu - jak chcesz poszukać to odpal aplikacje - tam systemowe - powinien być dialer do wyboru no i tam szukaj ... wyszukiwarka nic mi nie znalazła(region) i dlatego zapytałem na forum, dialer poszukam jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helios Posted March 5 Share Posted March 5 A teraz już region w wyszukiwarce wyskakuje bez problemu. Ukrył się skubany złośliwie? Testowałem dialery. Czwarty z kolei odpalił normalnie i jest jak narazie dobrze.Nagrywa rozmowy bez problemu. Trzeba tylko zaznaczyć aby był jako nakładka. Orange telefon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 5 Share Posted March 5 A ten czwarty z kolei to jaką nazwę ma ? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
helios Posted March 5 Share Posted March 5 4 minuty temu, Netoper napisał(a): A ten czwarty z kolei to jaką nazwę ma ? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka No przeca pisze. Orange Telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 5 Share Posted March 5 Doobra Mi się uwidziało, że sam telefon/słuchawka jest od Orange I dlatego o nazwę apki dopytywałem.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted April 1 Share Posted April 1 Dla Redmi Note 11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest już dostępna aktualizacją do HyperOS 1.0.1.0. Aktualizacja zajmuje 1.2GB, poprawki bezpieczeństwa z marca. Zmiany na pierwszy rzut oka kosmetyczne. Jak będzie teraz działał telefon czas pokaże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 1 Share Posted April 1 58 minut temu, dragonek napisał(a): Dla Redmi Note 11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest już dostępna aktualizacją do HyperOS 1.0.1.0. Aktualizacja zajmuje 1.2GB, poprawki bezpieczeństwa z marca. Zmiany na pierwszy rzut oka kosmetyczne. Jak będzie teraz działał telefon czas pokaże. Zaczął się drugi kwartał,no i będą udostępniać hyper dla całej serii note 11.Ja czekam na hyper na note 11 pro 5g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts