stowaTHCklan Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 W dniu 16.05.2022 o 14:53, Gorus napisał: Znalazłem ostatnio ciekawy artykuł: https://flashxiaomi.com/how-to-install-any-rom-on-xiaomi-without-unlock-bootloader-or-pc/ Czy ktoś to próbował? Zastanawiam się czy w trakcie oczekiwania na odblokowanie bootloadera nie wrzucić indonezyjskiej wersji, żeby nie musieć oglądać dialera i sms od googla... Czy udało ci się odblokować swój telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 12 godzin temu, maszkara72 napisał: Czy moze w redmi note 11 pro 5g jest od nowego naklejona jakaś folia na ekranie,bo mam wrażenie,jakvy byla,tylko nie jestem pewien? Jest,zdjąłem ja i duzo lepiej dotyk dziala,cholernie delikatnie teraz.A jesli chodzi o nagrywanie filmów,to faktycznie porażka,moj redmi note 8 pro kręci duzo lepsze filmy,choc ma aparat 64 megapikseli,ale wiadomo,że nie tylko piksele decydują o jakosci zdjęć, czy filmów.Tragedia z nakręcaniem video,moze w aktualizacjach poprawią Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Miałem dziś pierwszy problem....w pewnym momencie,ekran przestał reagować,tylko działały przyciski fizyczne.Dotyk nie dzialał w ogóle.Chciałem go wyłączyć,ale nie dalo się w żaden sposób..Najlepsze jest to,że bez żadnego powodu tak nagle się zaciał,nic nim nie robiłem.Jak rozwiązałem problem.....?Nacisnáłem jednocześnie przyciski power i volume+.Smartfon wyłączył się i włączył bez żadnego problemu.Dziala okej i mam nadzieję,że to nie powtórzy się.Ciekawie,czym to było spowodowane.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorus Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 W dniu 19.05.2022 o 17:24, stowaTHCklan napisał: Czy udało ci się odblokować swój telefon? Przepraszam że dopiero teraz, ale jakoś mi umknęło. Ostatecznie mój wybór padł na RN10 Pro i póki co nie żałuję. Jak poprawią jakość nagrywania filmów to za jakiś czas się przerzucę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawulo Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Cześć Czy u Was efekt powiadomień (np niebieska ramka) też mrugnie tylko raz przy np. otrzymaniu smsa? U mnie zaświeci się raz i tyle, bez sensu, bo jak telefon leży zablokowany to nie wiadomo, że ktoś napisał. Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Z tego co kojarzę tak po prostu jest. Tylko raz na powiadomienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorus Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 W RN10 Pro jest tak samo. Totalny bezsens. Żeby chociaż jakaś kropka mrugała że coś przyszło... Oczywiście są do pobrania apki AOD, ale wymagają praktycznie wszystkich możliwych uprawnień, konfiguracja pochłania mnóstwo czasu a efekt jest taki, że i tak działają jak chcą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbozowyWunsz Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 W dniu 14.06.2022 o 13:59, Gorus napisał: W RN10 Pro jest tak samo. Totalny bezsens. Żeby chociaż jakaś kropka mrugała że coś przyszło... Oczywiście są do pobrania apki AOD, ale wymagają praktycznie wszystkich możliwych uprawnień, konfiguracja pochłania mnóstwo czasu a efekt jest taki, że i tak działają jak chcą... Polecam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.used.aoe&hl=pl&gl=US Działa bez choćby 1 zająknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuxozaurus Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 @Slawulo wystarczy zmienić te animacje na inną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorus Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 To jeszcze zrób manual do tej apki swoją drogą, jakoś waham się, apka wymaga chyba wszystkich możliwych uprawnień... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) Czy ktoś coś wie,kiedy mozemy się spodziewać androida 12 na xiaomi redmi note 11 pro 5g?Chodzi mi o wersję na Europę Edited July 4, 2022 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 A na razie mam aktualkę do 13.0.8.0,wersja na Europę,a region mam ustawiony na Szwajcarię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof 68 Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Czy coś się zmienilo w tym temacie czyli RN 11 Pro 5G czy nadal czekamy na jakis nowy soft?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof 68 Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Znalazlem xiaomi.eu_multi_VEUX_V13.0.1.0.SKCCNXM_v13-12-fastboot ale cos jest zwalone bo mi kazda aplikacje do smsow wywala, musialem wrocic do Androida 11. No chyba ze coś się źle wgrało ale nie sadzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Czy coś wiadomo o aktualizacji do androida 13 dla modelu redmi note 11 pro 5g?Kiedy to może nastąpić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) Dziś się pokazala aktualka na Europę,region Szwajcaria.Waży 91 MB i zawiera nowy pakiet zabezpieczen.Do 13.0.9 Edited August 30, 2022 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krycha1992 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Witam. Czy jest możliwość włączenia licznika zużycia danych MIUI13 , w panelu powiadomień w Nowym stylu centrum kontroli ?? Chodzi mi o ten paseczek tak jak to było w "starym stylu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Nie na ROM-ie Global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof 68 Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 maszkara72 a nie przypadkiem 108 Mpix?? Ja tam mam redmi Note 11 NFC i Redmi Note 11 Pro 5G i jestem zadowolony, wg. mnie robi bardzo ładne zdjęcia — co prawda nie mam porównania Z Redmi Note 10, bo tego fona nie miałem — ale jest szybki i w ogóle ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Czy podeśle ktoś sprawdzony link do pobrania ROM na indonezję? Xiaomi 11 PRO Pod fastboot. Jakby nie było problemu to prosiłbym też link do MI Flash unlock, driverki ADB. I co tam jescze potrzebne. W Poprzednim telefonie RM 8 Pro miałem rom na Indonezję i bardzo mi brakuje funkcji nagrywania. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Xiaomi 11 Pro? To chyba nie ten dział. Redmi Note 11 Pro? Jeśli tak, to jakie - 4G czy 5G? (jaki procesor?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 (edited) Redmi Note 11 PRO 4G - sorki za pomyłkę. Procesor Helio G96. Miui Global 13.0.1 SGDEUXM. Model 2201116TG. Edited September 16, 2022 by JacekBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 https://bigota.d.miui.com/V13.0.3.0.RGDIDXM/viva_id_global_images_V13.0.3.0.RGDIDXM_20220617.0000.00_11.0_global_df615d0969.tgz MiUnlock i MiFlash są w odpowiednich wątkach (odblokowanie bootloadera i MiFlash) w Tutorialach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Weryfikacja przebiegła w 100% ale nie odblokowało. Muszę poczekać 168 godzin. Na nowym telefonie wpisałem ten sam login i hasło co miałem na redmi note 8. Może tu leży przyczyna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Nie, to standard. Musisz czekać, tego nie ominiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof 68 Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Jest jakieś info kiedy pojawi się nowy soft do tych modeli?? I może głupie pytanie jak tak to przepraszam, ale dlaczego do tych modeli nie ma cotygodniowego czwartkowego softu a do innych fonów, które przedtem miałem są. To pytanie kieruje do Kacpra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Powiem szczerze że redmi note 8 pro był bardziej płynny przy przewijaniu tekstu strony w Chrome.Tam potrafił raz przesunąć palec a ten leciał jak oszalały na dół strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Pacjent żyje. Szkoda że tylko z pliku od Kacpra 13.0.3 zaktualizowało do 13.0.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Ale zapewne zaktualizowało Ci potem do Androida 12. W takim przypadku wersja MIUI ma małe znaczenie, chyba że ma większy główny numerek (np. 14). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Wersja MIUI 13.0.2 Global, Wersja android 12 SP1A.... Tylko dlaczego z pliku 13.0.3 zrobiło update do numerka nizej.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Piszę przecież - przy takiej aktualizacji (jednoczesnej MIUI i Androida) numerek nie ma znaczenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0siu Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Witam. Jedzie do mnie Poco X4 Pro, z tego co widzę jest to to samo co Redmi note 11 pro 5g. Mam pytanie odnośnie softu. Jako że będę miał dystrybucję europejską i wyszło już kilka aktualizacji systemu od daty premiery to chciałbym uzyskać informacje od posiadaczy która wersja systemu działa najbardziej stabilnie? Wiem że telefon po uruchomieniu będzie chciał się aktualizować do nowszej wersji, tylko nie zawsze nowsza to bardziej stabilna. Xiaomi czasami coś psuje czasami naprawia. Poproszę o informację jaka wersja systemu jest najstabilniejsza. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocny4N Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Pytanie z innej beczki czym się różni wersja MIUI , RGKEUXM od SGKMXIM na jednej jest android 11 (RGKEUXM) a na drugiej już jest Android 12 wydany w lipcu według strony xiaomi update Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 godzinę temu, Mocny4N napisał(a): Pytanie z innej beczki czym się różni wersja MIUI , RGKEUXM od SGKMXIM na jednej jest android 11 (RGKEUXM) a na drugiej już jest Android 12 wydany w lipcu według strony xiaomi update Ta pierwsza jest na Europę,a druga na inny region Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocny4N Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Mam nadzieje ze nie jest to wersja operatorska , nawet jak zmienię region nic się nie dzieje . Mam ustawione Indie bo tam najszybciej są aktualizacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts