Jump to content

Nie mogę dodać karty do konta!

nikodemski.niko

Recommended Posts

Mam Mi Banda 6 NFC i nie mogę dodać swojej karty (MasterCard) przez Mi Fit do mojego konta, bo wyskakuje error (2000) i nie wiem co on oznacza. Proszę o pomoc!!!

Edit: Problem rozwiązany! Musiałem dodać kartę Curve pod mi banda i kartę Curve połączyć z moją kartą jaką używałem! Innej opcji póki co nie ma. Na necie macie sporo poradników odnośnie korzystania z Curve itp. Co do bezpłatności tej aplikacji to wysyłają kod weryfikacyjny przez pobranie kilkudziesięciu groszy z waszego konta ale wam zwracają po jakimś czasie (przynajmniej ja tak miałem)

Edited by nikodemski.niko
Rozwiązanie problemu

• 2 months later...

U mnie to samo, ale troszkę bardziej skomplikowane. Na mojej opasce dodałem. U żony tą samą kartę chciałem dodać to już nie przechodzi, mimo że kiedyś była ale ją wywaliło ( nie mam pojęcia jak ale już ze 2 razy albo żona coś namotała albo sam sie zrestartował do fabrycznych).

Witam w klubie :) Ja też mam problem ze swoim Mi Bandem 6 NFC. Kupiłem niedawno, sprzęt nowy, a ani do aplikacji Mi Fitness, ani do Zepp Life nie mogę aktywować dodanej karty - odziwo Mastercard z Banku Pocztowego, czyli z banku, który jako pierwszy zaczął współpracować z Xiaomi Pay 🙄 Karta dodana do aplikacji, ale jak klikam, żeby aktywować kartę, to nie wyskakuje mi ekran do aktywacji, tylko pusty biały ekran. Ewidentnie mają błędy w aplikacji. Użerałem się z nimi i pisałem maile do supportu, że mają masę błędów w aplikacjach i że jest problem z dodawaniem i aktywowaniem kart, to mi lakonicznie odpowiedzieli, że problem jest im znany i pracują nad jego rozwiązaniem 😡 Na moje pytanie, kiedy to nastąpi, otrzymałem odpowiedź: nie wiadomo.

Edited by michu93