Jump to content

minui 12.5.4 - nie działa wifi calling

canis_lupus

Recommended Posts

18 godzin temu, GotkaE napisał:

Może ktoś potwierdzić że w orange na  MIUI Global 12.5.7 RJZEUXM nie działa w ogóle wifi calling po aktualizacji  kod *#*#869434#*#* 

Mam tą samązagwozdkę. Od aktualizacji nie mam opcji uruchomienia WiFi Calling, a kod nie działa - tj. nie ma systemowego pusha na ekranie z informacją o włączeniu/wyłączeniu tej funkcjonalności.

46 minut temu, mocin napisał:

Mam tą samązagwozdkę. Od aktualizacji nie mam opcji uruchomienia WiFi Calling, a kod nie działa - tj. nie ma systemowego pusha na ekranie z informacją o włączeniu/wyłączeniu tej funkcjonalności.

To dokładnie jak u mnie,na 12.5.6 zauważylem ostatnio że raz działało raz nie,zrobiłem update... i wogóle nie ma opcji w ustawieniach bo kod nie działa,coś możliwe że Orange kombinuje bo żonie w Redmi Note 8t także już wifi calling nie działa choć w ustawieniach jest włączone

Play poinformował mnie, że nie otrzymali tej wersji romu od producenta i stąd mogą być problem, po ich stronie wszystko jest ok. Zresztą na wcześniejszym romie działało, na innych telefonach działa. Coś jest z tym romem nie tak.