ErrorekPL Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Czy u was też tak jest że w przeglądarka wam nie działa jak chcecie odpalić wideo jakieś na stokowej przeglądarce wywala do menu , druga sprawa wygląda następująco na chrome że pokazują się artefakty sprawdziłem na kilku i to samo jest. Miui od xiaomi.eu Pozdrawiam zapraszam do dyskusji Screenrecorder-2022-03-04-04-20-23-937.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 3 godziny temu, ErrorekPL napisał: Czy u was też tak jest że w przeglądarka wam nie działa jak chcecie odpalić wideo jakieś na stokowej przeglądarce wywala do menu Musiałbyś zrobić log. https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklozgos Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Właśnie założyłem nowy temat. Mam ten sam problem i zaczęło się tak dziać po ostatniej aktualizacji. Podczas oglądania, niektórych filmików pojawiąją się takie paski ( artefakty) Mój telefon to Mi 9T. Jaki ty masz model. Dobrze, że to nie tylko jednostkowa sytuacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrorekPL Posted March 12, 2022 Author Share Posted March 12, 2022 (edited) 6 godzin temu, Sklozgos napisał: Właśnie założyłem nowy temat. Mam ten sam problem i zaczęło się tak dziać po ostatniej aktualizacji. Podczas oglądania, niektórych filmików pojawiąją się takie paski ( artefakty) Mój telefon to Mi 9T. Jaki ty masz model. Dobrze, że to nie tylko jednostkowa sytuacja. Mam Mi 11T PRO, nie wiem czy tylko u mnie występuje to zjawisko , przeglądarka wbudowana też się sama potrafi wyłączyć. Edit: już wróciło wszystko do normy nawet nic nie grzebałem tylko została ta przeglądarką wbudowana może samo się naprawi jak naprawiło się to Edited March 12, 2022 by ErrorekPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts