Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jako ze wyszukiwarka nie znalazła mi żadnego tematu odnośnie AOD w smartphonach Xiaomi, to zadam pytanie. Mam zamiar kupic Mi11 lite, ale wiem że ten model jak i wiele innych , nie posiada w pełni AOD a jedynie 10 sekundowe wyświetlanie. Gdzieś jednak w recenzjach przeczytałem ze jeden motyw w tym modelu , jest wyświetlany przez 24h. Czy to prawda i jaki to motyw? zalezy mi bardzo na pełnym AOD. Ewentualnie czy gdzieś jest spis smartphonów xiaomi z pełnym AOD?

Posted

Na globalu 12.5.7 działa sztuczka z wyłączeniem optymalizacji MIUI w opcjach programistycznych. Pomimo tego, że w ustawieniach widnieje 10s to AOD działa cały czas. Minusem w moim przypadku jest to, że nie wyświetla wtedy poprawnie ikon powiadomień, oraz animacje nie są tak płynne.

Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka

Posted
23 minuty temu, si3wc4 napisał:

Na globalu 12.5.7 działa sztuczka z wyłączeniem optymalizacji MIUI w opcjach programistycznych. Pomimo tego, że w ustawieniach widnieje 10s to AOD działa cały czas. Minusem w moim przypadku jest to, że nie wyświetla wtedy poprawnie ikon powiadomień, oraz animacje nie są tak płynne.

Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka

Próbowałem to na Mi10 lite. nie działa ta opcja.