symforian Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Jako ze wyszukiwarka nie znalazła mi żadnego tematu odnośnie AOD w smartphonach Xiaomi, to zadam pytanie. Mam zamiar kupic Mi11 lite, ale wiem że ten model jak i wiele innych , nie posiada w pełni AOD a jedynie 10 sekundowe wyświetlanie. Gdzieś jednak w recenzjach przeczytałem ze jeden motyw w tym modelu , jest wyświetlany przez 24h. Czy to prawda i jaki to motyw? zalezy mi bardzo na pełnym AOD. Ewentualnie czy gdzieś jest spis smartphonów xiaomi z pełnym AOD?
si3wc4 Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Na globalu 12.5.7 działa sztuczka z wyłączeniem optymalizacji MIUI w opcjach programistycznych. Pomimo tego, że w ustawieniach widnieje 10s to AOD działa cały czas. Minusem w moim przypadku jest to, że nie wyświetla wtedy poprawnie ikon powiadomień, oraz animacje nie są tak płynne.Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
symforian Posted March 3, 2022 Author Posted March 3, 2022 23 minuty temu, si3wc4 napisał: Na globalu 12.5.7 działa sztuczka z wyłączeniem optymalizacji MIUI w opcjach programistycznych. Pomimo tego, że w ustawieniach widnieje 10s to AOD działa cały czas. Minusem w moim przypadku jest to, że nie wyświetla wtedy poprawnie ikon powiadomień, oraz animacje nie są tak płynne. Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka Próbowałem to na Mi10 lite. nie działa ta opcja.
convi33 Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Mi 11 Lite 5G NE (lisa) na V12.5.8.0.RKOCNXMDziwnie u mnie tego nie ma Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts