lufus86 Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 W REDMI NOTE 8 gdy zaznaczam przesyłanie plików pojawia się taki błąd. Bez zarzutu za to działa samo ładowanie, a także przesył zdjęć. W Ustawieniach urządzeń komputer widzi urządzenie i podaje nawet prawidłową nazwę. M menadzerze urządzeń po podłączeniu pojawia się Android Device. Jednak nie pojawia się ikona urzązdenia w mój komputer, ani nie następuje żaden rozruch. Choć podzczas podłączania i odłączania telefonu z portu USB, słychać dźwięk windowsa. Próbowałem aktualizować sterowniki USB, Próbowałem też narzędzia MiPCSuit, ale nic to nie dało. MiPCSuit w ogóle nie widzi telefonu. Czy któś potrafi pomóc? dodam jeszcze, że ustawienia fabryczne a także debugowanie USB w opcjach programistycznych też nic nie dały Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Próbowałes innego kabla? Miałem kiedyś problemy z AndroidAuto - ładował, ale rwał połączenie. Powodem okazał się właśnie kabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
lufus86 Posted March 4, 2022 Author Share Posted March 4, 2022 Próbowałem kilku kabli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts