Konradt300 Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Witam, mam problem z pamięcią w moim telefonie, jak na zdjęciu, wyświetla się że mam 5 GB plików muzycznych, nie mam praktycznie żadnej muzyki na swoim telefonie, więc jest to jakiś bug, proszę o pomoc, nie wiem co mogę z tym zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Wyczyść pamięć podręczną aplikacji jak nie pomoże to reset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Nie tylko pliki z katalogu Muzyka są uwzględniane w kategorii Dźwięk. Praktycznie każdy plik audio z telefonu, wliczając nagrywane rozmowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradt300 Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Godzinę temu, ZduneX25 napisał: Nie tylko pliki z katalogu Muzyka są uwzględniane w kategorii Dźwięk. Praktycznie każdy plik audio z telefonu, wliczając nagrywane rozmowy. wiem wiem, ale nie mam takowych w ogóle, screen z plikami to katalog który się wyświetla jak wchidzę w zakładkę dźwięk, więc nie wiem skąd aż tyle tego się wzięło Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Sprawdź jak to widzi Panel Sterowania > Czyszczenie > Dokładne czyszczenie. Może tam w rozpisce znajdziesz, u mnie pokazuje każdy plik audio ważący ponad 10 mb jako duże pliki do potencjalnego usunięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konradt300 Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 10 minut temu, ZduneX25 napisał: Sprawdź jak to widzi Panel Sterowania > Czyszczenie > Dokładne czyszczenie. Może tam w rozpisce znajdziesz, u mnie pokazuje każdy plik audio ważący ponad 10 mb jako duże pliki do potencjalnego usunięcia. sprawdziłem, nie pokazuje nic dużego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts