Mickeydollxoxo Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Witam, posiadam POCO X3 Pro i mam taki problem ,ponieważ żaden motyw nie działa u mnie poprawnie bo gdy wchodzę we wiadomości to nic tam się nie zmienia. Kolor tła i dymków jest taki sam cały czas od wbudowanego od początku motywu. Zmieniają się tylko ikonki. Ma ktoś ten sam problem? Czy da się coś z tym zrobić?
Netoper Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Nie każdy motyw zmienia motyw w wiadomościach.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
FromWP Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 1 godzinę temu, Mickeydollxoxo napisał: żaden motyw nie działa u mnie poprawnie Każdy działa poprawnie. Motywy zmieniają wygląd systemu (Miui), raczej nie potrafią zmieniać wyglądu obcych aplikacji. Niektóre potrafią zmieniać wygląd wiadomości od Xiaomi, ale ty masz apkę Googla.
Mickeydollxoxo Posted February 15, 2022 Author Posted February 15, 2022 W takim razie co mam zrobić aby wszystko grało?
Netoper Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Pobierz taki motyw który również zmienia wiadomości, autorzy pokazują na zrzutach co ich motyw zmienia.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu TapatalkaNp. mój ulubiony był ten, i zmieniał wiadomości, ale to było na starsze miui.
Antyhaker Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 3 godziny temu, Mickeydollxoxo napisał: W takim razie co mam zrobić aby wszystko grało? Krótko - na oficjalnym oprogramowaniu nic z tym nie zrobisz. Musisz się z tym pogodzić.
Netoper Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Nie wlazł mi screen wcześniej.Ten motyw działał na stockowym romie i bez rootaPodmieniał wszystko łącznie z wiadomościami. Większość motywów nie zmienia wiadomości, ale są takie co zmieniają, trza poszukać ci tam pasujeWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Tak jak mówi @Antyhaker mając MIUI Global apka Telefon oraz Wiadomości są od Google i apka Motywy ich nie wspiera.
Netoper Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Aaa dobra, ja na Indonezji zapewne miałem fona bo to pierwsza rzecz jaką robię po zmianie na nowego i w czasie oczekiwania na zgodę na BL zbytnio nie tracę czasu na dopieszczanie europejskiego romu.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Mickeydollxoxo Posted February 16, 2022 Author Posted February 16, 2022 22 godziny temu, Netoper napisał: Pobierz taki motyw który również zmienia wiadomości, autorzy pokazują na zrzutach co ich motyw zmienia. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Np. mój ulubiony był ten, i zmieniał wiadomości, ale to było na starsze miui. No właśnie jak patrzę na zrzuty ekranu jak motyw ma działać to niby pokazuje że motyw zmienia wszystko a jak se go instaluję to d*pa 21 godzin temu, Antyhaker napisał: Krótko - na oficjalnym oprogramowaniu nic z tym nie zrobisz. Musisz się z tym pogodzić. Aa oki dziękuję za info. Smutne ale prawdziwe 😄
Adam Błażejewski Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Recommended Posts