Zybi Posted February 5 Share Posted February 5 Telefon po odebraniu połączenia nie wygasza ekranu. Po dotknięciu do twarzy potrafi zakończyć połączenie lub je wyciszyć albo zawiesić. Przeszukałem wszystkie (tak mi się wydaje) ustawienia i nie znalazłem możliwości wyłączenia aktywności wyświetlacza podczas rozmowy. Ktoś może mi pomóc i poradzić co z tym zrobić? Dużo rozmawiam i jest to bardzo kłopotliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 11 Share Posted February 11 Na początek sprawdź w menu serwisowym czy czujnik przechodzi pozytywnie test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
langolier Posted May 5 Share Posted May 5 Telefon po odebraniu połączenia nie wygasza ekranu. Po dotknięciu do twarzy potrafi zakończyć połączenie lub je wyciszyć albo zawiesić. Przeszukałem wszystkie (tak mi się wydaje) ustawienia i nie znalazłem możliwości wyłączenia aktywności wyświetlacza podczas rozmowy. Ktoś może mi pomóc i poradzić co z tym zrobić? Dużo rozmawiam i jest to bardzo kłopotliwe.I jak ?W którym miejscu jest ten czujnik ?Bo kupiłem sobie etui z przesłona do ochrony obiektywów i jest świetne, ale.... Chyba przesłania czujnik oświetlenia zewnętrznego i jak przesłona jest zamknięta to nie działa automatyczna regulacja jasności ekranu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts