kamaszali Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Cześć, mam problem do tej pory motywy działały bez problemu- mam Redmi note 8 pro, lecz teraz gdy chcem zmienić motyw on się pobiera ale nie mogę go użyć gdyż wyskakuje mi informacja błąd error:check|exceed times. W necie nie ma żadnych informacji sprawdzałam ustawienia zmieniałam regiony i nic. Nie wiem czy aktualizacja ma na to wpływa ale potrzebuje pomocy. Może wiecie co z tym fantem zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Tylko przy jednym konkretnym motywie to się dzieje? Czy inne jak próbujesz pobrać jest tak samo?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 U mnie jest to samo nie mogę zastosować żadnego motywu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lol115 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Jak chce zastosować jakiś motyw to wyskakuje taki błąd error:check|exceed. Dzieje się tak tylko w w tych ci pobrałem w w tych wbudowanych (jest ich 2) to mogę he normalnie zastosować. Mam Xiaomi Redmi Note 8T moja wersja MIUI to 12.5.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSideR Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Nie macie przypadkiem blokady reklam w postaci pliku hosts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts