raftter Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Nie znalazłem działu, dlatego piszę tutaj: Mam kilka problemów z tym urządzeniem 1. Cyklicznie rozświetla się ekran, bez żadnego wywołania z mojej strony (przynajmniej świadomego). Jest to o tyle dziwne, że opcję "Podnieś aby wybudzić" mam wyłączoną. 2. Raz dziennie, czasami raz na dwa dni aplikacja Xiaomi Wear traci kontakt z opaską. Pomaga restart Bluetootha. Wydaje mi się że wszystkie uprawnienia nadane, sama aplikacja dodana do Autostartu i zakłódkowana. 3. Czy ktoś zna jakąś inną aplikację do obsługi tej opaski, do Xiaomi Wear nie mogę podpiąć wagi. Z kolei Mi Fit która obsługuję wagę, nie ma możliwości sparowania z w/w opaską. Poprzednia opaska (Mi Band 4) taką możliwość mi dawała. Ktoś coś podpowie, naprowadzi? Redmi Smart Band PRO jest wygodniejsza dla mnie, bo ma zdecydowanie większy ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgreta Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Też juz mam Fajna jest tylko ta app taka sobie. Miałem Notify&Fitness - SUPER, ale z z PRO nie działa I teraz mam 2 app. Notyfy do wagi a Mi Fitness do PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts