LodoowA Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Mam włączone blokowanie połączeń od ukrytych/zastrzeżonych/prywatnych numerów: Ustawienia połączeń -> Lista blokowanych -> Lista blokowanych połączeń -> Blokuj połączenia od ukrytych numerów. Mimo to nadal numery zastrzeżone do mnie dzwonią. Do niedawna ta funkcja działała poprawnie. Czy coś się zmieniło? Temat był poruszany tutaj https://miuipolska.pl/forum/topic/23142-blokowanie-połączeń-z-nr-prywatnychzastrzeżonych/#comment-321772 ale jest zamknięty i nie mogę się podczepić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Słowo klucz to: ACR - włącz to u operatora i masz spokój (ta usługa jest darmowa). Ktokolwiek spróbuje połączyć się, usłyszy komunikat że nie przyjmujesz takich połączeń. Używałem tego w Play a teraz w Orange. Zdarzył mi się raz taki przypadek, że zadzwonił Nr prywatny - ale okazało się, że nie było możliwości technicznych żeby pokazać numer rozmówcy. Po za tym jednym przypadkiem, spokój - polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LodoowA Posted January 22, 2022 Author Share Posted January 22, 2022 (edited) Rzeczywiście, to może być to, problem zaczął pojawiać się, odkąd zmieniłem operatora. Dziękuję za pomoc. Edit: potwierdzam, operator zablokował połączenia z numerów zastrzeżonych, natomiast czy mogę to zrobić sam, z poziomu telefonu? Wiem że taka opcja jest, i kiedyś działała. Edited January 22, 2022 by LodoowA Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 14 godzin temu, LodoowA napisał: ...Ustawienia połączeń -> Lista blokowanych -> Lista blokowanych połączeń -> Blokuj połączenia od ukrytych numerów. ... Nie znajduję takich pozycji w ustawieniach mojego X3 NFC. Co Ty masz za słuchawkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts