Jump to content

POCO F3 / Redmi K40 - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.3.0.SKHCNXM - Android 12

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co chodzi z tym, że tu mamy wersję 13.0.3.0, ale równie dobrze jest też wersja 22.3.16, którą też mogę wgrać na swojego poco? one się czymś różnią? Byłbym wdzięczny za odpowiedz. 

Edited by bossza

• 3 weeks later...

@Netoper To był mój pierwszy pomysł. Robiłem to.
Właśnie wyczyściłem jeszcze raz dane aplikacji i instalacja czcionek ruszyła. Dziwne to bo wcześniej robiłem to dwa razy i nic. Ale grunt, że wreszcie działa. Dzięki za pomoc.

Wysłane z mojego M2012K11AC przy użyciu Tapatalka

• Like 1

W dniu 9.04.2022 o 13:18, kisapl napisał:

Czy ktoś ma też problem w tej wersji, że część SMS nie przychodzi? Zupełnie losowo niektóre, przychodzą inne nie.

Kurde, ja mam, wcześniej nie ogarnąłem, ale teraz rzeczywiście. Jak seryjne SMSy, czyli ktoś mi wysyła na przykład 3-4 z rzędu to jeden nie dochodzi często. 

Puściłem aktualizację i pogubiło mi aplikacje przypisane do danego typu linków.

Vanced, messenger, wykop, reddit. Czyściłam dane aplikacji, przeinstalowałem chrome. W opcjach jest zaznaczone dla tych alokacji zawsze pytaj, ale próbowałem pozostałych opcji.

Zainstalowany YouTube otworzył się normalnie z pytaniem czy otworzyć w aplikacji, a inne aplikacje nawet nie pytają (vanced nie było w monicie o potwierdzenie aplikacji) Dlatego myślałem że to chrome, i go wyrzuciłem, ale nie pomogło. Jakieś pomysły?