Gamesiarz Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Witam mam problem z domyślnym dialerem, do tej pory zawsze korzystałem z tego googlowskiego zarówno kontakty jak i dialer, ale po wczorajszej nowej instalacji mimo że w aplikacjach domyślnych mam zaznaczony dialer od Google to połączenia są zarządzane są przez dialer xiaomi, aplikacja połączenia 11 com.android.incallui. Nie da się tego w żaden sposób zmienić. I jeżeli mamy ustawioną aplikacje domyślna Google a dialer ten com.android.incallui to nie mamy powiadomień. Próbowałem mrozić tą aplikację, ale wtedy nie ma wcale dialera. Czy da się coś z tym zrobić? Czy po prostu trzeba używać domyślnego dialera xiaomi i koniec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Czy dialer od Google'a ma uprawnienia do ID telefonu? Jeśli nie, to je nadaj. Wtedy będzie działać normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamesiarz Posted January 18, 2022 Author Share Posted January 18, 2022 Dzięki bardzo za pomoc to była chyba jedyna rzecz, która miała ustawione zezwalaj, ale zwracaj puste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts