Anakan443 Posted January 13 Share Posted January 13 Jakiś czas temu sklonowało mi samoistnie aplikacje chrome. Sprawdzałem w sklonowanych aplikacjach czy mogę usunąć, ale problem w tym że nie ma tam nawet aplikacji chrome, czy ktoś wie czy można jakoś usunąć tego klona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 13 Share Posted January 13 W sklonowanych aplikacjach > 3 kropki nie masz opcji usunięcia kont/danych sklonowanych aplikacji? Tylko że wtedy znikną wszystkie klony, które masz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakan443 Posted January 18 Author Share Posted January 18 Dnia 13.01.2022 o 20:07, Kacper Skrzypek napisał: W sklonowanych aplikacjach > 3 kropki nie masz opcji usunięcia kont/danych sklonowanych aplikacji? Tylko że wtedy znikną wszystkie klony, które masz. Rzeczywiście zadziałało dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 18 Share Posted January 18 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts