Redmi 9 pro Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Witam, czy jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć jak odzyskać dostęp do drugiej przestrzeni redmi 9 pro - zapomniałem hasła - pojawia się pole wpisz hasło bardzo proszę o pomoc Edited January 11, 2022 by Redmi 9 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Zapomnieć hasła do swojego(?) profilu? Jak go nie znasz to się nie dostaniesz .Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmi 9 pro Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 Do telefonu znam hasło ale jak wchodzę w drugą przestrzeń którą używam raz na rok to zapomniałem i nie mogę się dostać. Pod spodem nie ma opcji " zapomniałeś hasła" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Raczej nie ma opcji, żeby się tam dostać bez hasła.Wysłane z mojego S10+ przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts