Krzysztof_eM Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Witam, Obudziłem się dzisiaj z telefonem który wpadł w bootloop. Telefon co chwile próbuje się włączyć jednak zatrzymuje się na etapie MI Powered by android. Próbowałem wejść w recovery ale po przytrzymaniu przycisków Power i vol+ nic się nie dzieje. Kombinacja klawiszy power, vol+, vol- sprawia tylko ze telefon próbuje uruchomić się ponownie. Jedyne co mogę teraz zrobić to uruchomić tryb FASTBOOT. Próbowałem przez MiFlasha wgrać Rooma ze strony miuidownload a dokładnie ★ Xiaomi Mi 9 Latest Global Stable Version Fastboot File Download. Po około 10minutach wyskoczył komunikat I dalej nie wiem co robić. Ma ktoś jakiś pomysł jak odratować telefon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof_eM Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 Próbowałem z kolejnym flashem i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo1980 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Piszesz w dziale mi9, więc rozumiem że masz mi9 ? Bo przy Twoim profilu widnieje mi9T a to zupełnie inny telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Wgrywa rom dla Mi9T. Na pierwszym zrzucie wisi MiFlash (brak odpowiedzi). Na drugim komunikat że wgrywany image nie do tego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof_eM Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 Panowie przepraszam za zamieszanie. Przenosze temat do działu mi9t Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo1980 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) No teraz to wybierz odpowiedni rom i powinno śmigać Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edited January 8, 2022 by widmo1980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Dubel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts