Jump to content

POCO F3 / Redmi K40 - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.2.0.SKHCNXM - Android 12

Recommended Posts

7 godzin temu, JayZ93 napisał:

ostatnio przewracałem kopie wiadomości i historii połączeń z Mi 11i MIUI 12.5 na Mi 6 MIUI 11 i nie było problemów, że kopia nie z tego telefonu

Bo kopie wiadomości i historii połączeń są przypisane do nr telefonu, a nie modelu.

Bo kopie wiadomości i historii połączeń są przypisane do nr telefonu, a nie modelu.

w Mi 6 mam inną kartę SIM, różnica może być taka, że używałem lokalnej kopii a nie przez chmurę

Tapatalk - Redmi K40 Pro+

5 minut temu, JayZ93 napisał:

różnica może być taka, że używałem lokalnej kopii a nie przez chmurę

Możliwe. Tylko jak masz inny numer to jak do tego ma się historia połączeń? Nie dotyczy tego numeru. 

Tylko jak masz inny numer to jak do tego ma się historia połączeń?

bardziej chodziło o sprawdzenie jak działa kopia lokalna w Xiaomi

działa i można przenosić dane między różnymi telefonami Xiaomi pracującymi pod różnymi wersjami MIUI

myślę, że temat kopii już się wyczerpał, bo zrobił się niezły offtop

Tapatalk - Redmi K40 Pro+

Na POCO F3 pierwsze wrażenie było pozytywne, ale okazało się, że nie jest tak kolorowo. Na grach zdarzają się zawiechy i ogólnie jest duży problem z pożeraniem baterii. Procenty lecą bardzo szybko czasami dwukrotnie szybciej jak na MIUI 12 zwłaszcza na LTE. Czy wiadomo coś o tym problemie na innych telefonach i czy są jakieś sygnały o wprowadzeniu poprawek?

Witam, mam pytanie czy o Kogoś po zainstalowaniu ostatniej wersji MIUI: 22.1.19 na poco f3 też telefon restartuje się po włączeniu jakiejkolwiek aplikacji używającej gps (np. Yanosik czy google maps)? - i wyświetla komunikat o "aplikacja wciąż przestaje działać - czy wysłać zgłoszenie" - następnie fon się restartuje. Może powtórna instalacja softu? Proszę o pomoc.

• 1 year later...

Panowie,

odblokowałem bootloadera na Poco F3.

Chciałbym wgrać oryginalny stabilny soft z nagrywaniem rozmów i ponownie go zablokować i zapomnieć o innych przeróbkach. Tylko oficjalne updaty mnie interesują.

Czytałem pare poradników, ale za dużo tego jest, różne opisy, różne wersje i nie wiem od czego zacząć by nie popsuć fona.

Ściągnałem plik miui_ARESINGlobal_V14.0.1.0.TKJINXM_dc6957e454_13.0.zip, ale to jest chyba do wersji F3 GT, i wychodzi na to że jeszcze nie jest dostepny global z nagrywaniem rozmow z miui 14 na F3.

Ostatnia wersja na Indie z nagrywaniem, ktora znalazlem to "alioth_INDIA_global_images_V13.0.10.0.SKHINXM_20230202.0000.00_12.0_in"

Chyba, że wgrać tą 13ke i czekać aż sam zaciągnie 14ke?

Proszę o łopatologiczną :) poradę jak to zrobić bez stresu i ryzyka.

Edited by Mario80