FromWP Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 7 godzin temu, JayZ93 napisał: ostatnio przewracałem kopie wiadomości i historii połączeń z Mi 11i MIUI 12.5 na Mi 6 MIUI 11 i nie było problemów, że kopia nie z tego telefonu Bo kopie wiadomości i historii połączeń są przypisane do nr telefonu, a nie modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaPL Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Czyli wgrywamy nowy soft i Andka12, czy znow jest jakis problem, ze chcesz wracac do poprzedniego??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Bo kopie wiadomości i historii połączeń są przypisane do nr telefonu, a nie modelu.w Mi 6 mam inną kartę SIM, różnica może być taka, że używałem lokalnej kopii a nie przez chmuręTapatalk - Redmi K40 Pro+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 5 minut temu, JayZ93 napisał: różnica może być taka, że używałem lokalnej kopii a nie przez chmurę Możliwe. Tylko jak masz inny numer to jak do tego ma się historia połączeń? Nie dotyczy tego numeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Tylko jak masz inny numer to jak do tego ma się historia połączeń?bardziej chodziło o sprawdzenie jak działa kopia lokalna w Xiaomidziała i można przenosić dane między różnymi telefonami Xiaomi pracującymi pod różnymi wersjami MIUImyślę, że temat kopii już się wyczerpał, bo zrobił się niezły offtopTapatalk - Redmi K40 Pro+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał257 Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Na POCO F3 pierwsze wrażenie było pozytywne, ale okazało się, że nie jest tak kolorowo. Na grach zdarzają się zawiechy i ogólnie jest duży problem z pożeraniem baterii. Procenty lecą bardzo szybko czasami dwukrotnie szybciej jak na MIUI 12 zwłaszcza na LTE. Czy wiadomo coś o tym problemie na innych telefonach i czy są jakieś sygnały o wprowadzeniu poprawek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk4mil Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 19 godzin temu, Michał257 napisał: Czy wiadomo coś o tym problemie na innych telefonach i czy są jakieś sygnały o wprowadzeniu poprawek? Dziś wyszła nowa wersja V13.0.3.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał257 Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Sprawdzałeś może na swoim F3 jak to chodzi? Masz te same problemy ze stabilnością pod obciążeniem i drenowaniem bateri tak jak u mnie na V13.0.2.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajes2 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Witam, mam pytanie czy o Kogoś po zainstalowaniu ostatniej wersji MIUI: 22.1.19 na poco f3 też telefon restartuje się po włączeniu jakiejkolwiek aplikacji używającej gps (np. Yanosik czy google maps)? - i wyświetla komunikat o "aplikacja wciąż przestaje działać - czy wysłać zgłoszenie" - następnie fon się restartuje. Może powtórna instalacja softu? Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 @gajes2 zadaj pytanie w odpowiednim temacie. Nie zaśmiecaj niepotrzebnie wątku, który przeznaczony jest innej, bo stabilnej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario80 Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Panowie, odblokowałem bootloadera na Poco F3. Chciałbym wgrać oryginalny stabilny soft z nagrywaniem rozmów i ponownie go zablokować i zapomnieć o innych przeróbkach. Tylko oficjalne updaty mnie interesują. Czytałem pare poradników, ale za dużo tego jest, różne opisy, różne wersje i nie wiem od czego zacząć by nie popsuć fona. Ściągnałem plik miui_ARESINGlobal_V14.0.1.0.TKJINXM_dc6957e454_13.0.zip, ale to jest chyba do wersji F3 GT, i wychodzi na to że jeszcze nie jest dostepny global z nagrywaniem rozmow z miui 14 na F3. Ostatnia wersja na Indie z nagrywaniem, ktora znalazlem to "alioth_INDIA_global_images_V13.0.10.0.SKHINXM_20230202.0000.00_12.0_in" Chyba, że wgrać tą 13ke i czekać aż sam zaciągnie 14ke? Proszę o łopatologiczną poradę jak to zrobić bez stresu i ryzyka. Edited March 21 by Mario80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts