Jump to content

Xiaomi 12 PRO - pytania ogólne, wątek zbiorczy

ZduneX25

Recommended Posts

• 1 month later...

Napiszę pierwszy. Pakowanie kolejny raz USB 2.0 to już jest jakiś absurd. No i szkoda, że kolejny snapdragon to piekarnik. Wątpię, że coś się w tej kwestii zmieni w globalnej wersji. Ogólnie patrząc na recenzję wizualnie telefon mi się podoba chociaż mógłby mieć płaski ekran :p

• 2 months later...

Postanowiłem w końcu zmienić telefon. Stary, poczciwy a przede wszystkim niezniszczalny Mi8EE nadal spełnia moje oczekiwania ale od czasu do czasu łapie zawieszki. No i od długiego czasu nie ma już wersji cotygodniowych a to największa zabawa w posiadaniu Xiaomi. Procek Mi 12 grzeje się tylko w bardzo wymagających grach i aplikacjach, więc sprawa mnie nie dotyczy jednak bardziej martwi mnie temat braku możliwości roota a co za tym idzie brak Magisk i jego modułów oraz brak AdAway. Mimo wszystko liczę, że coś się zmieni w tym temacie w najbliższym czasie. 

W dniu 6.04.2022 o 20:02, skay77 napisał:

Zastanawiam się nad kupnem wersji Pro

https://tradingshenzhen.com/en/xiaomi-12-12x-xiaomi-12-pro/xiaomi-12-pro-8gb128gb ale nie mogę tu dojść czy to B20 ma bo tak dziwnie uciete jest w specyfikacji

Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka

to są wersje Chińskie wiec bez b20 nawet masz tam asystenta zgodnosci i brak b20

• 2 weeks later...
  • 8 months later...

witam

Już kiedyś pytałem o to w przypadku Mi10, ale teraz mam 12 Pro i mam pytanie czy ktoś sprawdzał czy na Romach Xiaomi.eu działa Fermata Auto w połączeniu z AA?

Jako podpowiedź podam, że trzeba ją instalować przez Kinginstallera.

Jeżeli ktoś chętny mogę podesłać pliki lub linki do pobrania, będę wdzięczny za pomoc, gdyż z tego powodu zmuszony jestem siedzieć na wersji Global co nie do końca mi pasuje. Zawsze korzystałem z tych Romów jeszcze za czasów Xiaomi polska, nadal bym chciał,lecz to ograniczenie mi ni pozwala.

• 8 months later...