Jump to content

Recommended Posts

Posted

Z racji tego, że zastanawiam się nad zakupem Mi4 znalazłem sobie tę okazje: http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi4-white-smart-phone-snapdragon-801-quad-core-25ghz-3gb-ram-64gb-rom-5-inch-screen-130mp-3080mah-wcmda-version-6209.html

Moje pytanie brzmi, czy telefon nie będzie miał problemów z polskim Orange. Ktoś ma, korzysta?

Bonusowe pytanie jest takie, czy kupon z forum i FB od IBG się łączy, bo wtedy super cena by już była :)

• 2 weeks later...
Posted

Mam zamiar kupić xaomi MI4.Proszę o poradę jakie parametry pracy musi posiadać ten telefon aby działał w Polsce ? Zaznaczam że jestem słabo zorientowany w tym temacie.

Posted (edited)

Podepnę się pod temat.

Mam wersje 16GB LTE, aczkolwiek mieszkam na wsi, gdzie nie ma zasięgu LTE. Telefon od 3 dni dopiero, byłem dwa razy w mieście, w którym na pewno jest zasięg LTE i telefon nie przeskoczył mi na 4G. Mam kartę z Virgin Mobile, która korzysta z nadajników T-Mobile oraz Playa, gdy ustawiłem ręcznie nadajnik Play 4G to owszem, połączył się. Pytanie do Was, czy macie 'problemy' z automatycznym przeskakiwaniem między 2G/3G/4G? Wersja MIUI Polska - 5.6.25

P.S W ustawieniach również mam zaznaczoną preferowaną sieć 4G.

Edited by daniel.wu
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...