Husejnow Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Z racji tego, że zastanawiam się nad zakupem Mi4 znalazłem sobie tę okazje: http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi4-white-smart-phone-snapdragon-801-quad-core-25ghz-3gb-ram-64gb-rom-5-inch-screen-130mp-3080mah-wcmda-version-6209.html Moje pytanie brzmi, czy telefon nie będzie miał problemów z polskim Orange. Ktoś ma, korzysta? Bonusowe pytanie jest takie, czy kupon z forum i FB od IBG się łączy, bo wtedy super cena by już była
stereoman Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Mam Mi4 WCMDA i z Orange mi śmiga bez problemu Kupony się nie łączą.
zbigniewcb Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Mam zamiar kupić xaomi MI4.Proszę o poradę jakie parametry pracy musi posiadać ten telefon aby działał w Polsce ? Zaznaczam że jestem słabo zorientowany w tym temacie.
daniel.wu Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Podepnę się pod temat. Mam wersje 16GB LTE, aczkolwiek mieszkam na wsi, gdzie nie ma zasięgu LTE. Telefon od 3 dni dopiero, byłem dwa razy w mieście, w którym na pewno jest zasięg LTE i telefon nie przeskoczył mi na 4G. Mam kartę z Virgin Mobile, która korzysta z nadajników T-Mobile oraz Playa, gdy ustawiłem ręcznie nadajnik Play 4G to owszem, połączył się. Pytanie do Was, czy macie 'problemy' z automatycznym przeskakiwaniem między 2G/3G/4G? Wersja MIUI Polska - 5.6.25 P.S W ustawieniach również mam zaznaczoną preferowaną sieć 4G. Edited July 9, 2015 by daniel.wu
Recommended Posts